Το ζεστό καλοκαιρινό αεράκι της χτυπούσε το πρόσωπο απαλά κάνοντας τα μακριά, καστανά μαλλιά της να κυματίζουν προς τα πίσω, σαν να χόρευαν στο ρυθμό του. Το άρωμά της ταξίδευε τριγύρω.

Δίπλα της στο παγκάκι καθόταν μια συνομήλική της. Της διάβαζε κάτι από το κινητό. Φαινόταν χαμένη στις σκέψεις της. Κενή… Ταξίδευε με το βλέμμα αλλού, κάπου μακριά. Ακούγοντας προσεκτικά μα με τα μάτια κολλημένα στο καθαρό γαλάζιο του ουρανού, απολάμβανε τη στιγμή.

Ένα αεροπλάνο είχε αφήσει τη γραμμή του να ξεθωριάζει κάπου εκεί. Το αποτύπωμα του φεγγαριού μόλις είχε αρχίσει να αχνοφαίνεται. Ο ήλιος αδύναμος πια άρχισε να πέφτει χάνοντας τη λάμψη του. Τα πράσινα φύλλα κουνιόταν χαρίζοντας τις μυρωδιές τους στο χώρο.

Κάποια παιδάκια έκαναν ποδήλατο εκεί κοντά διαλύοντας την σιωπή της στιγμής. Μια γνωστή πέρασε και χαιρέτισε.

Άχρωμες βραδιές και δειλινά κατάντησαν οι μέρες μας, χωρίς πολύ ουσία, χωρίς κάτι διαφορετικό. Χωρίς να ζούμε.
Κοινοποιήστε
Δυναμική κι ευαίσθητη περίεργος συνδυασμός. Ρομαντική ψυχή και typical overthinker. Αντιδραστική από πάντα με επιμονή στο να στηρίξω την άποψη μου. Η μουσική συνοδεύει πάντα τα συναισθήματά μου. Βιβλιοφάγος και με αγάπη προς κάθε μορφή τέχνης. Μου αρέσει η ζωγραφική, οι ταινίες και τα road trips. Γράφω διότι με εκφράζει και γιατί αφήνω κομμάτια και σκέψεις μου σε σελίδες που δεν θέλω να ξεχαστούν ή ίσως επειδή θέλω να ξεχάσω. Είμαι το κορίτσι που στο σχολείο έγραφε ποιήματα.