The Team

Γνωρίστε την συντακτική ομάδα του Docuventa.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Πτυχιούχος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με έφεση στην έκφραση μέσω του γραπτού λόγου. Έχει αρθρογραφήσει για ειδησεογραφικά, αλλά και πιο ψυχαγωγικά μέσα και για ποικιλία θεμάτων, από μουσική μέχρι πολιτική και πολιτισμό. Κατά καιρούς ασχολήθηκε με κριτικές δίσκων, συνεντεύξεις και αφιερώματα, ρεπορτάζ, αλλά και με το ραδιόφωνο. Λάτρης της ιστορίας, της ψυχολογίας, της hard rock μουσικής και μητέρα δύο παιδιών. Αγαπημένη απασχόληση η τέχνη της φωτογραφίας.
Απόφοιτη ΙΕΚ Οικονομίας & Διοίκησης, με συμμετοχές σε πολλά σεμινάρια ποικίλου ενδιαφέροντος και κατευθύνσεως. Έχει λάβει το πρώτο βραβείο ποίησης στην Θεσσαλία, σε μαθητικό διαγωνισμό. Δραστηριοποιήθηκε ως ραδιοφωνική παραγωγός, αρθρογράφος καλλιτεχνικών ειδήσεων και ερασιτέχνης ηθοποιός. Αγαπημένη της ερώτηση: Γιατί; Αγαπημένο μότο: Αξίζει να βρίσκεις λόγους να γελάς
Καθηγήτρια Γερμανικών, κειμενογράφος και συγγραφέας με τρία βιβλία στο ενεργητικό της: " Η κόρη του Ναζί", "Η φαλαινίτσα που ήθελε να γίνει γλάρος " και το πιο πρόσφατο "Γιατί το λεμονάκι δεν ήθελε να γίνει ποτέ πεπονάκι" από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη. Έχει έναν γιο και θεωρεί ότι η ευτυχία κρύβεται στα μικρά πράγματα που συνήθως προσπερνάμε. Αγαπημένη της ρήση: "Για να ανέβεις στην κορυφή, επιβάλλεται να ξεκινήσεις από την βάση."
Κατάγομαι από την πόλη του Βόλου, είμαι 24 χρονών και φοιτώ στο τμήμα Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Είμαι λάτρης της τέχνης στο σύνολό της, γνωρίζω κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα και τρέφω μια βαθιά αγάπη για την ποίηση και τη λογοτεχνία. Οι θρησκείες, το αιώνιο και αγωνιώδες ερώτημα του ανθρώπου να δώσει απάντηση σε υπαρξιακά ερωτήματα, με συναρπάζουν και με γοητεύουν (έχω μεταφράσει στα ελληνικά, το Ενούμα Ελίς, την αρχαία Βαβυλωνιακή κοσμογονία). Τον υψηλότερο, όμως, και ύστατο σεβασμό μου τον προκαλεί η επιστήμη και η φιλοσοφία. Είμαι πατέρας ενός πανέμορφου γιου και σύντομα θα αποκτήσω το δεύτερο παιδάκι μου!
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Βόλο. Πέρασα στη σχολή Γεωπονίας αλλά τελικά ασχολήθηκα με την αισθητική. Όταν ήμουν μικρή όλοι μου έλεγαν ότι πρέπει να γίνω δημοσιογράφος…κι έτσι ξεκίνησα και εγώ να κάνω συνεντεύξεις! Λατρεύω τον ήλιο, τη θάλασσα, τα βιβλία και τις κρύες μπύρες! Έχω δύο σκυλιά και πολλές ιστορίες να μοιραστώ μαζί σας!!!!
Ονομάζομαι Αθηνά Συμεού και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα λάτρευα τη συγγραφή και ότι αφορά τον χώρο της τέχνης. Σπουδάζω στη Θεσσαλονίκη στο Αριστοτέλειο, στο τμήμα νομικής. Έχω ζήσει αρκετά χρόνια στο Λονδίνο αφού από κατά το ήμισυ είμαι βρετανίδα. Θεωρώ πως ο χώρος των γραμμάτων είναι ο πιο σπουδαίος και μέσω αυτού μπορούμε όλοι να γίνουμε πιο δημιουργικοί και να κτίσουμε τα θεμέλια του αύριο.
Γέννημα θρέμμα Συκής Πηλίου. Ελεύθερο κι αντιδραστικό πνεύμα. Μιλάω λιγότερο κι ακούω περισσότερο. Αντλώ έμπνευση από τα καθημερινά και συχνά, για τους περισσότερους, ασήμαντα της καθημερινής ζωής. Πιστεύω ακράδαντα στο μότο πώς "όλα γίνονται για κάποιο λόγο". Λατρεύω τη θάλασσα, τα βιβλία, τη μάθηση, τις ταινίες και την ησυχία. Φυσικά και σαν γνήσιο Τοξατάκι αγαπώ τα ταξίδια. Στόχος μου να μπορέσω να σε κάνω να χαμογελάσεις λίγο πιο ελπιδοφόρα ούτως ώστε να αντέξουμε αυτόν τον λαβύρινθο που αποκαλείται ζωή.
Φιλοξενούμενοι αρθρογράφοι που δεν αποτελούν μόνιμα μέλη της συντακτικής μας ομάδας ή κείμενα άλλων πηγών που συνάδουν με τους σκοπούς της σελίδας μας.