Η Νατάσσα Μποφίλιου μετά από ένα γεμάτο χειμώνα και μια παράσταση που συζητήθηκε όσο λίγες, κατορθώνοντας να γεφυρώσει κάθε απόσταση μεταξύ σκηνής και θεατών, παρέα με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, κατάφεραν να αφουγκραστούν ακόμη μια φορά τους κραδασμούς της εποχής και να ενώσουν τις φωνές τους με αυτές των αναρίθμητων φίλων τους, δημιουργώντας μια μοναδική καλλιτεχνική πρόταση, που ξεχώρισε για την ορμή και τον δυναμισμό της. 

Συντονισμένοι απόλυτα με τον παλμό του κοινού τους, με μεγάλη χαρά κι ανυπομονησία ταξιδεύουν με φόρα στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανοίγοντας έναν τολμηρό διάλογο της προσωπικής τους δισκογραφίας  με το εγχώριο και διεθνές ρεπερτόριο. 

Η Νατάσσα, ο Θέμης και ο Γεράσιμος προσκαλούν ξανά αυτό το καλοκαίρι τους πολυάριθμους φίλους τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι νέων συγκινήσεων την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Ανοιχτό Θέατρο Νέας Ιωνίας στον Βόλο! 

Καταφέραμε λοιπόν να πούμε δύο κουβέντες με την Νατάσσα λίγες ώρες πριν την συναυλία στην πόλη μας και την ευχαριστούμε πολύ!

______________________________________

Κυρία Μποφίλιου, ήρθε η στιγμή να ξεκινήσετε τη καλοκαιρινή σας περιοδεία. Πώς ήταν ο χειμώνας σας; Δώστε μας ένα μικρό teaser τι να περιμένει το κοινό από εσάς αυτό το καλοκαίρι. 

Ο χειμώνας που ζήσαμε στο VOX φέτος ήταν το καταφύγιό μας απέναντί ​​μας σε όλα τα πικρά που γίνονταν έξω από αυτή τη συνθήκη των τριών ωρών που φτιάχναμε με τους φίλους μας. Ήταν ζωντανός, είχε θέση, είχε ψυχή. Είμαστε ευγνώμονες που φτιάξαμε αυτή τη φωλιά για να παίρνουμε δύναμη και να συνεχίζουμε 

Με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο είστε μαζί από την πρώτη δουλειά μέχρι και την τελευταία. Είστε μια δεμένη ομάδα με πολλές επιτυχίες, ισχύει ότι η ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει; Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει μια παρέα οταν επικοινωνεί καλά

Η κάθε ομάδα μπορεί να φτάσει όσο μακριά θέλει. Για μας το μακριά εκφράζεται στην αγάπη μας, στην κοινή γλώσσα, στο κοινό όραμα, σε όσες ιστορίες έχουμε να πούμε… σε όσες ιστορίες έχουν να γεννηθούν, να δηλωθούν. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι δεν φτάνει ο χρόνος για να κάνουμε όσα ονειρευόμαστε μαζί! 

Σας έχουμε ακούσει σε ποπ ροκ, έντεχνους ακόμα σε λαϊκούς και βαλκανικούς ρυθμούς, υπάρχει κάτι που δεν έχετε τραγουδήσει και θα θέλατε; Υπάρχει κάποιο τραγούδι που “ζηλέψατε” και θα θέλατε να γίνει το δικό σας; 

Πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν θα ‘χω τραγουδήσει. Ο,τι ζηλεύω δε θα ‘θελα να ήταν δικό μου! Θα έχανα, έτσι, τη χαρά του αγνού ακροατή που είναι μια σπουδαία σχέση με τα τραγούδια που τη χρειάζομαι! Όσα ζηλεύω λειτουργούν σαν κινητήριος δύναμη για να κάνω κι εγώ κάτι τόσο όμορφο σαν αυτό που ζήλεψα και θαύμασα. 

Τι να περιμένουμε μελλοντικά από εσας; Θα μπορούσε να πολιτευτεί η Νατάσσα Μποφίλιου, κι αν ναι με ποιο κύριο χαρακτηριστικό της ως ατού; 

Όχι όχι! Το να πολιτευτώ δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Είμαι ένας άνθρωπος που υπάρχει μέσα σε συλλογικότητες, πιστεύει στα κινήματα και ενδιαφέρεται να ζει μια δίκαιη και ελεύθερη ζωή. Αυτό αντιπροσωπεύει και αντιπροσωπεύεται από τη θέση μου στον κόσμο. 

Μετά τις εμφανίσεις σας στο Vox το χειμώνα που μας πέρασε και τη καλοκαιρινή σας περιοδεία που έχετε μπροστά σας, υπάρχουν σχέδια για τα επόμενα βήματα ή είναι ακόμα νωρίς; Ίσως κάποιο νέο άλμπουμ; 

Έχουμε μεγάλα σχέδια για το επόμενο άλμπουμ, αλλά ακόμα είναι σε πρώιμο στάδιο… Προς το παρόν κρατάω τις εικόνες και τις στιγμές που έζησα με τους φίλους μου στο Vox και ετοιμάζομαι για τις καινούριες που θα γεμίσω φέτος το καλοκαίρι!! 

Σε ημέρες εκλογών και με μια μάλλον φτωχή εκπροσώπηση και γενικότερη έκπτωση ιδεολογίας, έχετε κάποια παραδείγματα πολιτικής στάσης που σας εμπνέουν; Έχετε να προτείνετε κάποια κίνηση για το κοινό; 

Φυσικά και υπάρχουν παραδείγματα πολιτικής στάσης. Αλίμονο! Αν δεν υπήρχαν σπουδαίοι άνθρωποι, δε θα υπήρχαν σπουδαία οράματα, δε θα υπήρχε ελπίδα. Έχω να προτείνω να μην πετάξουμε την ψήφο μας! Να ψηφίσουμε αυτόν που θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα μας. Που θα ‘ναι δίπλα στους αγώνες μας. Αυτούς, που είναι εμείς. 

Mια σκέψη για τη πόλη του Βόλου και το κοινό της; Τι σας φέρνει στο μυαλό η επίσκεψη στο μέρος αυτό; 

Έχουμε ζήσει υπέροχες συναυλιακές στιγμές ακόμα και υπό βροχή και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να ξαναμοιραστούμε τέτοιες! 

Σε ένα καλοκαίρι με χρόνο και χωρίς υποχρεώσεις, που θα επιλέγατε  να περάσετε τις διακοπές σας; Έχετε κάποιο μέρος που αγαπάτε; 

“Στη μέση είναι η θάλασσα και γύρω γύρω εσύ. Ένας αιώνιος Αύγουστος σε ένα μικρό νησί”, εκεί! 

Κλείνοντας, τη σκηνή ή το στούντιο προτιμάτε; Που αποκτά η Νατάσσα Μποφίλιου πιο ουσιαστική υπόσταση; 

Είμαι παιδί της σκηνής! Ξεκάθαρα!

Κυρία Μποφίλιου, αν υπήρχε μια φυλή χαμένων ονειροπόλων, ευαίσθητων τρελών, ερωτευμένων, τρυφερών και θυμωμένων, που κατοικούσε στις δύο όχθες του ποταμού, θα ακολουθούσατε την πορεία της; 

Μα σ’ αυτή τη φυλή ανήκω! 

___________________________________

Οι σταθμοί της Νατάσσας Μποφίλιου:

ΒΟΛΟΣ
Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου 

ΣΕΡΡΕΣ
Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 Ανοιχτό Αμφιθέατρο ΔΙ.ΠΑ.Ε. ΣΕΡΡΩΝ (ΤΕΙ) 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 Θέατρο Γης 

XANIA
Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 Θέατρο Ανατολικής Τάφρου 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ (πρώην Τ.Ε.Ι) 

ΠΡΕΒΕΖΑ
Κυριακή 06 Αυγούστου 2023 Δημοτικό θέατρο “Γιάννης Ρίτσος” 

ΑΘΗΝΑ
Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 Θέατρο Βράχων 

ΑΘΗΝΑ
Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023 Θέατρο Βράχων 

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 Θέατρο Ε.Η.Μ – Φρόντζου 

ΠΑΤΡΑ
Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 Παλαιά Σφαγεία 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: 

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ: ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 

ΜΟΥΣΙΚΟΙ: 

ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΠΙΑΝΟ
ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ, ΤΣΕΛΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΝΤΗΣ, ΜΠΑΣΟ, SYNTH BASS
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΔΙΑΝΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΕΛΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΝΤΗΣ

ΦΩΝΗΤΙΚΑ: 

ΛΗΤΩ ΑΜΠΑΤΖΗ  ΕΛΕΝΗ ΛΕΩΝΗ  STEVE BEKAS 

ΗΧΟΛΗΨΙΑ:  ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ
ARTTWORK :  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΛΗΣ 

MARKETING: ΜΟΝΙΚΑ ΚΑΣΑΝΗ
MANAGEMENT- ΠΑΡΑΓΩΓΗ : PROSPERO 

 

Κοινοποιήστε
Ουρανία Σταμούλη
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Βόλο. Πέρασα στη σχολή Γεωπονίας αλλά τελικά ασχολήθηκα με την αισθητική. Όταν ήμουν μικρή όλοι μου έλεγαν ότι πρέπει να γίνω δημοσιογράφος…κι έτσι ξεκίνησα και εγώ να κάνω συνεντεύξεις! Λατρεύω τον ήλιο, τη θάλασσα, τα βιβλία και τις κρύες μπύρες! Έχω δύο σκυλιά και πολλές ιστορίες να μοιραστώ μαζί σας!!!!