Είναι αλήθεια πως μετά την πρώτη μας συνάντηση με τον Spiderman έχουν συμβεί πολλά και είναι πραγματικά πολύ όμορφο να βλέπεις μετά από καιρό πως αυτός ο άνθρωπος εξακολουθεί να έχει ανεξάντλητη θέληση και όρεξη γι’αυτό που κάνει.

Μετά από μερικές εμφανίσεις στην τηλεόραση, κάτι λίγες παρουσιάσεις σε διάφορα μέσα και πολλές εκδηλώσεις, πάρτι, επισκέψεις και κινηματογραφικές προβολές, βρέθηκε λίγος χρόνος για να συναντηθούμε και να συζητήσουμε όμορφα πράγματα!

Όχι δεν τα παραλέω! Στο πρόγραμμά του πλέον πρέπει να έχει διαγραφεί η λέξη ύπνος, αλλιώς δεν εξηγείται πως χωράει τόσα πράγματα μες στην ημέρα του… Ευτυχώς που ο σκοπός της συνάντησής μας ήταν να γνωρίσω τον έτερο Καππαδόκη –Black Panther– κι έτσι καταφέραμε να βρεθούμε ξανά!

Instagram: https://www.instagram.com/black_panther_volos/

Ο Black Panther είναι ένα παιδί από άλλον πλανήτη και συγκεκριμένα από την Wakanda του Κρόνου. Μπορεί να φαίνεται σκοτεινός τύπος αλλά είναι καλό παιδί κατά βάθος, απλά επειδή δεν γνωρίζουν όλοι Κρονιακά, μερικές φορές δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά μαζί του…

Επιχείρησα παρόλα αυτά να τολμήσω να του πάρω μερικές δηλώσεις για να σας δώσω λίγες πληροφορίες για τον νέο ήρωα της πόλης! Φυσικά χρειάστηκα και την βοήθεια του Spiderman για να το καταφέρω…

Επειδή είναι λογικό να μην γνωρίζετε Κρονιακά, θα σας τα μεταφέρω σε ελεύθερη μετάφραση

Στην ερώτησή μου για το πώς αποφάσισε να ακολουθήσει το έργο του Spiderman δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί και πολύ!

Με τον Spiderman συνεργαζόμαστε ηδη και μια μέρα μου το πρότεινε.

Στην αρχή το σκεφτόμουν γιατί εγώ κατά βάθος ήθελα να ήμουν ο Deadpool.

Όμως τελικά σαν Black Panther είμαι πιο εντυπωσιακός.

Το γεγονός επισφράγισε και η επιβεβαίωση του Spiderman που ανέφερε πως είχαν ήδη μια πολύ ωραία σχέση συνεργασίας που αποδίδει εξίσου καλά και με τον «έξω κόσμο». Ωστόσο, αν και προς το παρόν πάνε σχεδόν παντού μαζί, μπορεί στο μέλλον να κάνει και μεμονωμένες εμφανίσεις.

Με προπονεί σκληρά για να μπορώ να ανταπεξέλθω. Αυτή την περίοδο εκπαιδεύομαι στο να μην γαργαλιέμαι εύκολα.

Όπως καταλαβαίνετε, το πρόγραμμα μύησης στον μαγικό κόσμο των υπερηρώων δεν έχει στάνταρντς και αναμενόμενα! Ακόμα και οι ήρωες έχουν αδυναμίες…Αλλά ο σκοπός αξίζει για να γίνονται εντατικές προσπάθειες για την εξάλειψή τους!

Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνουμε και είμαστε έτσι με τα παιδιά.

αυτός ο ενθουσιασμός όταν σε κοιτάνε με τη στολή δεν περιγράφεται.

Στην λέξη στολή, η συζήτηση πήρε άλλη τροπή! Περάσαμε σε ανακοινώσεις για την επόμενη που ετοιμάζεται, αυτή του Ironman. Ο Spiderman ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για το νέο μέλος της ομάδας του! Είμαι βέβαιη πως θα ενθουσιαστούν και όσοι το συναντήσουν!!

Η στολή του Ironman θα είναι έτοιμη σε περίπου  2-3 μήνες και θα έχει πολλά  μηχανικά μέρη με κίνηση και φως.

Για να προετοιμάσει το έδαφος έχει ήδη δημιουργήσει μια νέα σελίδα στο Facebook και όπως ανέφερε ο Ironman δεν θα είναι τόσο κοινωνικός όσο ο Spiderman, θα συμμετέχει αυστηρά σε δράσεις που αφορούν τους σκοπούς της ομάδας SuperHeroes Gr. Έτσι, σκέφτηκα να ρωτήσω αν θα έρθουν κι άλλα μέλη στην παρέα!

Έχω βάλει στόχο να φτάσω τα 10 μέλη μέχρι το τέλος του έτους. Αυτή την στιγμή είμαστε κάπου στα 6 οπότε είμαστε σε καλό επίπεδο. Με το νέο έτος θα ξεκινήσω διαδικασίες για το παράρτημα της SuperHeroes Gr και θα αναλάβουμε κάποιες δράσεις στην Θεσσαλία.

Φυσικά και έχω ήδη μάθει ποια είναι αυτά τα μέλη της λεγεώνας του Βόλου αλλά δεν θα τα αποκαλύψω ακόμα! Όπως προέβλεψε κι ο Black Panther, θα έχω ξεχάσει τα ονόματα μέχρι να γράψω αυτό το κείμενο…Ε και δεν μπορώ να διαψεύσω έναν υπερήρωα!!

Πριν τους αποδεσμεύσω, για να επιστρέψουν στην ενεργό δράση, μου είπαν να σας ενημερώσω για την επερχόμενη εκδήλωση στην οποία μπορείτε μικροί και μεγάλοι να περάσετε λίγες σούπερ στιγμές χαράς και γέλιου.

Και μετά έφυγαν τρέχοντας! Οι υπερήρωες της διπλανής πόρτας είχαν ήδη καθυστερήσει στα ραντεβού τους για τον πόλεμο με τους κακούς, αν και τελικά μάλλον το έκαναν σκόπιμα για να τους ξαφνιάσουν!

Αυτό που κατάλαβα πάντως ξέρετε τι είναι; 

Ότι οι μεγαλύτεροι εχθροί μας σήμερα είναι η έλλειψη αυθορμητισμού και επικοινωνίας, η υπερμεγένθυνση του καθωσπρεπισμού και της ονομαστικής μας αξίας όπως και η ανυπαρξία ενσυναίσθησης. Αυτούς τους κακούς πολεμάνε οι SuperHeroes Gr γι’αυτό και γίνονται ένα με τα παιδιά…

Ίσως αν προσπαθήσετε να τους διώξετε κι εσείς μακριά να καταφέρετε να βγάλετε τον ήρωα που έχετε μέσα σας, να αλλάξετε την ζωή σας και εκείνων που είναι γύρω σας και γιατί όχι να σας δούμε κι εσάς στην λεγεώνα του Βόλου!

Θέλω να πιστεύω ότι είστε πολλοί! Αλλά σκόρπιοι…

Κοινοποιήστε
Διαμαντούλα Χατζηαντωνίου
Απόφοιτη ΙΕΚ Οικονομίας & Διοίκησης και πιστοποιημένη Δημοσιογράφος διαδικτύου, με συμμετοχές σε πολλά σεμινάρια ποικίλου ενδιαφέροντος και κατευθύνσεως. Έχει λάβει το πρώτο βραβείο ποίησης στην Θεσσαλία, σε μαθητικό διαγωνισμό. Δραστηριοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, ως ραδιοφωνική παραγωγός, αρθρογράφος καλλιτεχνικών ειδήσεων και ερασιτέχνης ηθοποιός. Θρέφει μεγάλη αγάπη για τις τέχνες, την φύση, την φιλοσοφία και την ψυχολογία ενώ αφιερώνει αρκετό χρόνο σε θέματα κοινωνικής και ιστορικής φύσεως. Αγαπημένη της ερώτηση: Γιατί; Αγαπημένο μότο: Αξίζει να βρίσκεις λόγους να γελάς