Η νοσταλγία της κουλτούρας και των αξιών των προηγούμενων δεκαετιών έφερε την vintage αισθητική στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια. Μαζί της έφερε και την τάση επανάχρησης των προϊόντων του παρελθόντος (vintage) ή την δημιουργία νέων με τα πρότυπα εκείνης της εποχής (retro).

Αυτή η τάση όμως για κάποιους υπήρχε πάντα μέσα τους!

Ο Αδάμ Σκούφος είχε ανέκαθεν αγάπη για τα οχήματα της δεκαετίας 60-70 και με πολύ μεράκι, προσωπική φροντίδα και κόπο, ξεκίνησε να τα ανακατασκευάζει. Με την πάροδο του χρόνου, μπόλικο πείσμα και μεγάλη υπομονή, κατάφερε να δημιουργήσει μια αξιόλογη συλλογή οχημάτων, τα οποία είναι πλέον πλήρως λειτουργικά.

 Τα οχήματα που διαθέτει έχουν πάρει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς, στους οποίους όχι μόνο κέρδισαν τις εντυπώσεις αλλά απέσπασαν και βραβεία!

Πριν λίγο καιρό, πήρε την απόφαση να προσφέρει αυτή τη συλλογή στην διάθεση του κοινού που θέλει να πλαισιώσει τις σημαντικές στιγμές της ζωής του με στιλ, άποψη, άρωμα και χρώμα μιας άλλης εποχής. Συγκεκριμένα, απευθύνεται στους λάτρεις του vintage αλλά και σε όσους επιθυμούν την πρωτοτυπία και το original αντικείμενο τέχνης.

Είστε φίλος του Vintage;

  • Θέλετε να κάνετε μια σημαντική στιγμή της ζωής σας ξεχωριστή;
  • Ετοιμάζετε κάποια ιδιαίτερη εκδήλωση;
  • Θέλετε να κάνετε κάποια έκπληξη σε αγαπημένα πρόσωπα;

Η RENT a Vintage Volos είναι εδώ για εσάς! 

Παρόλο που η πρωτοποριακή επιχείρηση μπήκε πρόσφατα στην αγορά της Μαγνησίας, τα οχήματά της είναι ήδη περιζήτητα!

Το ενδιαφέρον του κοινού που έχει ζητήσει πληροφορίες και σχεδιάζει κάτι ιδιαίτερο και προσεγμένο, κυμαίνεται στα όρια της Θεσσαλίας, αλλά υπάρχει η δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης, να φτάσουν σε όλη την Ελλάδα!
Αρκετοί είναι αυτοί που μόλις έμαθαν για την RENT a Vintage Volos, έκαναν τα πρώτα τηλεφωνήματα για να μάθουν πως μπορούν να αξιοποιήσουν την συλλογή των οχημάτων της για τον γάμο τους, την βάφτιση του παιδιού τους ή ακόμα και για εταιρικά event που προγραμματίζουν.

Οι δυνατότητές τους όμως είναι περισσότερες! Μπορούν να πλαισιώσουν άριστα κάθε είδους εκδήλωση: από party και διαφημιστικά spots μέχρι ταινίες και φωτογραφίσεις!

Αυτό που κάνει ξεχωριστό το νέο εγχείρημα είναι ότι δεν είναι μια απρόσωπη εταιρεία ενοικίασης οχημάτων. Τα «διαμαντάκια» της συλλογής του αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας μοναδικής εμπειρίας που δύσκολα μπορείς να ξεχάσεις.


Έχουν ένα μοναδικό πλεονέκτημα!
Προσφέρουν διπλό ταξίδι:
στον χώρο και τον χρόνο. 
Η αίσθηση στο Vintage όχημα είναι συγκινητική. Όλοι όσοι τα θαυμάζουν, τα λατρεύουν επειδή τους ξυπνούν αναμνήσεις από το παρελθόν & διεγείρουν την φαντασία.

Επομένως, δεν είναι θέμα μόδας 
αλλά αίσθησης και αισθητικής!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;
Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της επιχείρησης στο Facebook ή καλέστε στο 6977775003.

Κοινοποιήστε
Διαμαντούλα Χατζηαντωνίου
Απόφοιτη ΙΕΚ Οικονομίας & Διοίκησης και πιστοποιημένη Δημοσιογράφος διαδικτύου, με συμμετοχές σε πολλά σεμινάρια ποικίλου ενδιαφέροντος και κατευθύνσεως. Έχει λάβει το πρώτο βραβείο ποίησης στην Θεσσαλία, σε μαθητικό διαγωνισμό. Δραστηριοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, ως ραδιοφωνική παραγωγός, αρθρογράφος καλλιτεχνικών ειδήσεων και ερασιτέχνης ηθοποιός. Θρέφει μεγάλη αγάπη για τις τέχνες, την φύση, την φιλοσοφία και την ψυχολογία ενώ αφιερώνει αρκετό χρόνο σε θέματα κοινωνικής και ιστορικής φύσεως. Αγαπημένη της ερώτηση: Γιατί; Αγαπημένο μότο: Αξίζει να βρίσκεις λόγους να γελάς