Μια μοναδική ευκαιρία είχαν όσοι επισκέφτηκαν το Ergon Showground την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου για να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις του πρώτου φεστιβάλ ομορφιάς της πόλης: να έρθουν σε επαφή με πολλούς ανθρώπους που αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν και το κάνουν καλά!

Η ομορφιά ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά με την ευρύτερη έννοια, αφού εκτός από εκθέτες με προϊόντα και υπηρεσίες για την περιποίηση της εμφάνισής μας, υπήρχαν και εκθέτες με προϊόντα διακόσμησης.

Εκτός από τους εκθέτες, οι δράσεις του προγράμματος περιλάμβαναν ψυχαγωγία και διασκέδαση, ενώ δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και τους χαμογελαστούς οικοδεσπότες του μπουφέ από την σχολή Le Gourmet, που μας προσέφεραν υπέροχες γευστικές απολαύσεις.

Το Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος, το ΙΕΚ Δήμητρα και το Dance Art Studio συνέβαλαν χαρακτηριστικά με τις επιδείξεις τους στην διοργάνωση, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία της αγαπημένης Θεατρίνης για την διασκέδαση των μικρών επισκεπτών.

Η διοργάνωση έκλεισε όπως ξεκίνησε, με πολλή μουσική και πολλά χαμόγελα. Χαμόγελα τα οποία απ’ότι φαίνεται αποτέλεσαν την σφραγίδα της επιτυχούς έκβασής της και το εχέγγυο για την δημιουργία πλάνων για το επόμενο έτος. Γιατί όπως όλα δείχνουν, το φεστιβάλ αυτό ήρθε για να μείνει!

Εμείς, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους διοργανωτές για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν ως χορηγούς επικοινωνίας και ευχόμαστε την επόμενη χρονιά να είμαστε και πάλι εδώ δίπλα τους!

Δίπλα τους, μαζί με όλους αυτούς που πίστεψαν σε αυτή την πρώτη απόπειρα, τους τολμηρούς και ονειροπόλους της πόλης που επιχειρούν και προσπαθούν να προσφέρουν σε αυτή τον καλύτερο δυνατό εαυτό τους!

Ένα από τα όμορφα σημεία της έκθεσης ήταν αυτό με τα προϊόντα για την ενίσχυση της Φλόγας. Για όσους ήθελαν να συνεισφέρουν αλλά δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών μπορούν να μπουν εδώ: eshop.floga.org.gr

Χειροποίητες δημιουργίες με στιλ και φαντασία από μια εξαιρετική σχεδιάστρια – Boutique Valerie

Αξεσουάρ και κοσμήματα για κάθε περίσταση – Καλλιτεχνικό εργαστήρι Έκφραση

Μικρά έργα τέχνης που μπορούν να κοσμήσουν εσάς και το σπίτι σας – Τέχνης Οίκος Νεμπής

Μικρές, όμορφες γευστικές απολαύσεις – Le Gourmet

Προσφορές για προγράμματα γυμναστικής, αλλά και περιποίησης σώματος – Gym Way Fitness Club και Medical Spa by Gym Way.

Η τέχνη της ονυχοπλαστικής από την Αιμιλία Χαλβατζή – ONYXX.

Μοναδικά καλλυντικά με κανναβιδιόλη και ευεργετικά βότανα – CBD Oil

Προϊόντα ποιότητας και εγγύηση στην αισθητική – Φρου Φρου κι Αρώματα

Εντυπωσιακά Body Paintings – ΙΕΚ Δήμητρα

Επαγγελματικά προϊόντα, εγγυημένη εμπειρία και ευχάριστη διάθεση – LEONIDAS Hair Gallery

Φυσικά προϊόντα και υπηρεσίες που ξεχωρίζουν – NatureFun & 4us Cosmetics

Δελεαστικά προϊόντα και υπηρεσίες – Εκμάθηση Ομορφιάς / Face Painting – Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος

Άννα-Μαρία Παναγιωτάκη, Θεατρίνη / Νοσταλγική vintage πινελιά για μοναδικές εκδηλώσεις – Rent a Vintage 

_______________________

Φωτογραφικό υλικό: Άννα-Μαρία Κέκια, Διαμαντούλα Χατζηαντωνίου

Δικαιώματα χρήσης για το Docuventa.gr

Κοινοποιήστε
Διαμαντούλα Χατζηαντωνίου
Απόφοιτη ΙΕΚ Οικονομίας & Διοίκησης και πιστοποιημένη Δημοσιογράφος διαδικτύου, με συμμετοχές σε πολλά σεμινάρια ποικίλου ενδιαφέροντος και κατευθύνσεως. Έχει λάβει το πρώτο βραβείο ποίησης στην Θεσσαλία, σε μαθητικό διαγωνισμό. Δραστηριοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, ως ραδιοφωνική παραγωγός, αρθρογράφος καλλιτεχνικών ειδήσεων και ερασιτέχνης ηθοποιός. Θρέφει μεγάλη αγάπη για τις τέχνες, την φύση, την φιλοσοφία και την ψυχολογία ενώ αφιερώνει αρκετό χρόνο σε θέματα κοινωνικής και ιστορικής φύσεως. Αγαπημένη της ερώτηση: Γιατί; Αγαπημένο μότο: Αξίζει να βρίσκεις λόγους να γελάς