Το φυσικό φως επηρεάζει άμεσα την διάθεση και αν το εκμεταλλευτείτε σωστά μπορεί να αναδείξει εντελώς διαφορετικά τη διακόσμηση των χώρων σας. Εννοείται ότι η κατασκευή του σπιτιού επηρεάζει τον τρόπο που φωτίζεται το σπίτι σας φυσικά όμως μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα για να βελτιώσετε τις υπάρχουσες συνθήκες.

Βάψτε με ανοιχτά χρώματα τους τοίχους

Τα ανοιχτά χρώματα αντανακλούν το φως του ήλιου καλύτερα και έτσι θα ενισχύσει το φυσικό φως.

Βάλτε καθρέφτες

Οι καθρέφτες αντανακλούν το φως και έτσι είναι καλύτερα να βάλετε έναν απέναντι από το παράθυρο για να μεγιστοποιήσετε το φυσικό φως στο δωμάτιό σας.

Χρησιμοποιήστε έπιπλα που αντανακλούν το φως

Τα μεταλλικά έπιπλα ή οτιδήποτε γυαλίζει και είναι φωτεινό βοηθούν στην ανάκλαση του φωτός μέσα στον χώρο κάνοντάς τον πιο φωτεινό.

Πάρτε τα ογκώδη έπιπλα μπροστά από τα παράθυρα

Είναι λάθος να τοποθετείτε τα πολύ μεγάλα έπιπλα κοντά στα παράθυρα γιατί εμποδίζουν μεγάλο μέρος από το εισερχόμενο φως του ήλιου.

Κοινοποιήστε
Απόφοιτη ΙΕΚ Οικονομίας & Διοίκησης και πιστοποιημένη Δημοσιογράφος διαδικτύου, με συμμετοχές σε πολλά σεμινάρια ποικίλου ενδιαφέροντος και κατευθύνσεως. Έχει λάβει το πρώτο βραβείο ποίησης στην Θεσσαλία, σε μαθητικό διαγωνισμό. Δραστηριοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, ως ραδιοφωνική παραγωγός, αρθρογράφος καλλιτεχνικών ειδήσεων και ερασιτέχνης ηθοποιός. Θρέφει μεγάλη αγάπη για τις τέχνες, την φύση, την φιλοσοφία και την ψυχολογία ενώ αφιερώνει αρκετό χρόνο σε θέματα κοινωνικής και ιστορικής φύσεως. Αγαπημένη της ερώτηση: Γιατί; Αγαπημένο μότο: Αξίζει να βρίσκεις λόγους να γελάς