Μετά το καλοκαίρι χρειαζόμαστε μικρές πινελιές ανανέωσης στο σπίτι και αναζητούμε τρόπους να το καταφέρουμε αυτό χωρίς μεγάλο κόστος. Αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, ιδίως για τα μικρά σπίτια που η αλλαγή θέσης των πραγμάτων δεν είναι λειτουργική ή δεν είναι εφικτή, με αποτέλεσμα είτε να μένουμε στα ίδια είτε να κάνουμε κάποιες αγορές.

Εμείς σας δίνουμε μια λύση που δεν φαντάζεστε!
Ανανέωση του χώρου σας με 0 ευρώ!

Σίγουρα αναρωτιέστε πως θα γίνει αυτό και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Η απάντηση βρίσκεται σε παλιά έντυπα, όπως περιοδικά, διαφημιστικά φυλλάδια, εφημερίδες, χαρτιά περιτυλίγματος, χάρτινες συσκευασίες και χαρτοσακούλες! Με λίγο χαρτί, λοιπόν, και απλή κόλλα χειροτεχνίας η ανανέωση είναι εφικτή με 0 ευρώ, στα χρώματα της αρεσκείας σας, στο σχέδιο που ταιριάζει στον χώρο σας και ακριβώς στα μέτρα σας!

Δείτε τα σχέδια που σας προτείνουμε παρακάτω κι αν δυσκολεύεστε να το κάνετε πράξη στείλτε μας μήνυμα κι εμείς θα φτιάξουμε ένα βίντεο για να απαντηθούν όλα σας τα ερωτήματα!

Κοινοποιήστε
Διαμαντούλα Χατζηαντωνίου
Απόφοιτη ΙΕΚ Οικονομίας & Διοίκησης και πιστοποιημένη Δημοσιογράφος διαδικτύου, με συμμετοχές σε πολλά σεμινάρια ποικίλου ενδιαφέροντος και κατευθύνσεως. Έχει λάβει το πρώτο βραβείο ποίησης στην Θεσσαλία, σε μαθητικό διαγωνισμό. Δραστηριοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, ως ραδιοφωνική παραγωγός, αρθρογράφος καλλιτεχνικών ειδήσεων και ερασιτέχνης ηθοποιός. Θρέφει μεγάλη αγάπη για τις τέχνες, την φύση, την φιλοσοφία και την ψυχολογία ενώ αφιερώνει αρκετό χρόνο σε θέματα κοινωνικής και ιστορικής φύσεως. Αγαπημένη της ερώτηση: Γιατί; Αγαπημένο μότο: Αξίζει να βρίσκεις λόγους να γελάς