Πρόσφατα, είχα την χαρά να μάθω για μια ακόμα οικογενειακή επιχείρηση της περιοχής μας που θέλει να βάλει στο τραπέζι μας νέες συνήθειες.

Ο λόγος για τους Nutlers, κι αν ακόμα δεν έχετε ακούσει για αυτούς, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας μεταβιβάσω μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την πρωτοποριακή τους πρόταση, που ίσως καταφέρει να μας βοηθήσει να στρέψουμε το βλέμμα σε ένα άλλο διατροφικό πρότυπο.

Η επιχείρηση βρίσκεται στο Σέσκλο και μετράει ήδη 30 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία και πώληση ξηρών καρπών. Κάπως έτσι, σε βάθος χρόνου, αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε η ιδέα για παραγωγή βουτύρου από τους ξηρούς καρπούς, μια ιδέα που μας μυεί στο clean eating.

Η διαδικασία που ακολουθείται για την παραγωγή του διατηρεί τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά των ξηρών καρπών, με αποτέλεσμα όχι μόνο γευστικό αλλά και πλήρως υγιεινό.

Το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούν ζάχαρη, συντηρητικά και λιπαρά έλαια, το κάνουν
ακόμα πιο ελκυστικό στα μάτια όσων προσπαθούν να κάνουν μια ισορροπημένη διατροφή ή για λόγους υγείας έχουν περιορίσει τις επιλογές τους, ακόμα και για τις μαμάδες που θέλουν να βρουν ένα υγιεινό και γευστικό σνακ για τα παιδιά τους.

Και όλα αυτά από μια μονάδα στην οποία εφαρμόζεται πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ασφαλείας τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005 και χρησιμοποιούνται επιλεγμένες Ελληνικές πρώτες ύλες.

Ήδη διατίθεται σε διάφορα σημεία πώλησης, διαδικτυακά αλλά και σε πολλά μέρη της Ελλάδας, ενώ σύντομα θα το βρίσκουμε σε περισσότερα σημεία εντός της πόλης, όπως έχω πληροφορηθεί, κι έτσι θα έχετε την δυνατότητα να το δοκιμάσετε όλοι!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;
Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους : www.thenutlers.com
ή την σελίδα τους στο Facebook : https://www.facebook.com/nutlers/

Κοινοποιήστε
Διαμαντούλα Χατζηαντωνίου
Απόφοιτη ΙΕΚ Οικονομίας & Διοίκησης και πιστοποιημένη Δημοσιογράφος διαδικτύου, με συμμετοχές σε πολλά σεμινάρια ποικίλου ενδιαφέροντος και κατευθύνσεως. Έχει λάβει το πρώτο βραβείο ποίησης στην Θεσσαλία, σε μαθητικό διαγωνισμό. Δραστηριοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, ως ραδιοφωνική παραγωγός, αρθρογράφος καλλιτεχνικών ειδήσεων και ερασιτέχνης ηθοποιός. Θρέφει μεγάλη αγάπη για τις τέχνες, την φύση, την φιλοσοφία και την ψυχολογία ενώ αφιερώνει αρκετό χρόνο σε θέματα κοινωνικής και ιστορικής φύσεως. Αγαπημένη της ερώτηση: Γιατί; Αγαπημένο μότο: Αξίζει να βρίσκεις λόγους να γελάς