Γνωρίζω τον Σέργιο πολλά χρόνια και αυτό που ξεχώρισα από την αρχή ήταν η δημιουργικότητά του. Οι χειροτεχνίες του από τότε ήταν ιδιαίτερες, προσεγμένες και ενώ τις έκανε με πολύ κόπο και φαντασία, τις κρατούσε κρυφές από τα πολλά βλέμματα κάνοντάς τες για λίγους και εκλεκτούς ανθρώπους.

Πριν λίγο καιρό όμως αποφάσισε να παρουσιάσει επιτέλους τις ανησυχίες του και να εκθέσει μια νέα του μανία: χειροποίητες τσάντες και αξεσουάρ από χαρτί! Η τεχνική που χρησιμοποιεί έρχεται από την Ινδονησία και συγκεκριμένα από το Μπαλί. Εκεί βέβαια δεν την δουλεύουν με το χαρτί αλλά με φύλλα μπαμπού.

Ο Σέργιος, με την τρέλα και την φαντασία που έχει, είπε να το δοκιμάσει.

Πριν από 6 περίπου χρόνια ξεκίνησε να μελετάει την συγκεκριμένη χειροτεχνία, πήρε το χαρτί, το πλαστικοποίησε και, αφού το έπλεξε και το έραψε, ξεκίνησε να βγάζει τα πρώτα ολοκληρωμένα τσαντάκια. Συνολικά του πήρε 3 μήνες, όπου μετά από πολλές δοκιμές και πειραματισμούς κατάφερε να βγάλει το σχέδιο και το αποτέλεσμα που είχε στο μυαλό του.

Όμως δεν έμεινε εκεί!

Aφού είδε ότι οι χρήστες του έδιναν θετικές κριτικές για το άρτιο αποτέλεσμα, άρχισε να φτιάχνει και  μεγαλύτερες τσάντες όπως μπαουλάκιατσάντες ώμου καθώς και σακίδια πλάτης.

Δημιουργίες μοναδικές, με ιδιαίτερο χαρακτήρα και προσοχή στην λεπτομέρεια, που γίνονται από επιλεγμένα χαρτιά διαφόρων εντύπων και περιοδικών, χαρτιά περιτυλίγματος, σουέτ, καθρέφτες κ.λ.π.

Πλέον, έχει δημιουργήσει την επιχείρηση  «Handbags & Accessories Sergios Pappas» και εξάγει σε ΑυστραλίαΣιγκαπούρη και Κονγκό τις δημιουργίες του.

Το brand name, με το ίδιο του το ονοματεπώνυμο, έχει διπλή σημασία μίας και, όπως αναφέρει, έχει πάρει μαζί με το όνομα του παππού του την ίδια ακριβώς τρέλα της ενασχόλησης με πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα!

Έτσι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την επόμενη επαγγελματική του κίνηση, αφού συνέχεια ψάχνει για το επόμενο δημιουργικό βήμα!

Ακόμα κι αν δεν μπορούμε να μαντέψουμε τι θα ακολουθήσει μετά από αυτό το εγχείρημα, η επιτυχημένη του πορεία ήδη έχει ξεκινήσει! 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; 
Επισκεφθείτε την σελίδα του στο Facebook:
https://www.facebook.com/Handbags-Accessories-Sergios-Pappas-251139075069225/?ref=br_rs

Κοινοποιήστε
Απόφοιτη ΙΕΚ Οικονομίας & Διοίκησης και πιστοποιημένη Δημοσιογράφος διαδικτύου, με συμμετοχές σε πολλά σεμινάρια ποικίλου ενδιαφέροντος και κατευθύνσεως. Έχει λάβει το πρώτο βραβείο ποίησης στην Θεσσαλία, σε μαθητικό διαγωνισμό. Δραστηριοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, ως ραδιοφωνική παραγωγός, αρθρογράφος καλλιτεχνικών ειδήσεων και ερασιτέχνης ηθοποιός. Θρέφει μεγάλη αγάπη για τις τέχνες, την φύση, την φιλοσοφία και την ψυχολογία ενώ αφιερώνει αρκετό χρόνο σε θέματα κοινωνικής και ιστορικής φύσεως. Αγαπημένη της ερώτηση: Γιατί; Αγαπημένο μότο: Αξίζει να βρίσκεις λόγους να γελάς