Μου λείπεις. Αυτό θέλω να σου πω.

Τίποτα δεν είναι ίδιο χωρίς εσένα. Πέρασαν μόλις 3 μήνες και νιώθω ότι είσαι ακόμη εδώ!

Πάντα θα είσαι εδώ!

Σήμερα ξύπνησα με την ανάγκη να σε ακούσω, να δω το πρόσωπο σου και γι’ αυτό άρχισα να ψάχνω τις φωτογραφίες και τα βίντεο μας. Είχα την ανάγκη να κρατήσω ζεστή κάθε ανάμνηση σου!

Αναπολώντας τις όμορφες στιγμές μας έπεσα πάνω σε ένα βίντεο…

Θυμάμαι εκείνη την μέρα, μια όμορφη μέρα, μία μέρα γεμάτη! Γεμάτη χαμόγελα και πολλά νευρά, όπως πάντα. Ποτέ δεν έλειπαν τα νεύρα και ο τσαμπουκάς από εσένα, ήσουν πάντα δυνατός χαρακτήρας και φώναζες χωρίς να μιλήσεις!!!

Θυμάμαι να είσαι εκεί σε ό,τι με έπνιγε, να με βοηθάς να τα ξεπερνάω όλα, να μου δίνεις δύναμη… Κάνοντας με να ονειρεύομαι, λέγοντάς μου για το πως θα είμαστε όταν κάνουμε παιδιά, πως θα είμαστε όταν θα βρουν τον πρώτο τους έρωτα και πως όταν θα βρουν την μεγάλη τους αγάπη, πως θα είμαστε όταν μεγαλώσουμε λίγο παραπάνω και πως θα αρχίσουμε να τα χάνουμε σίγα σιγά…

Σου έλεγα ότι τα μεσημέρια θα με έπαιρνες τηλέφωνα να δεις αν ζω και τα απογεύματα εγώ δεν θα σε χαιρετούσα καν, γιατί το alzheimer θα πήγαινε σύννεφο. Κι εσύ γελούσες πάντα, γιατί ήξερες τον φόβο μου μήπως κάποια μέρα ξεχάσω τα πάντα!

Σε σκέφτομαι και μερικές φορές γελάω. Ξέρεις, με πιάνει μία γλυκιά μελαγχολία, από αυτές που δεν βρίσκεις εύκολα γιατρικό, αλλά ταυτόχρονα κιόλας δεν θες να βρεις. Και το γέλιο μου αυτόματα μετατρέπεται σε αθόρυβα δάκρυα που καίνε όλη μου την ψυχή.

Πόνεσα, πονάω και πάντα θα πονάω μέσα μου. Δώσαμε τόσες πολλές υποσχέσεις …

Ο κόσμος τόσο μεγάλος και εμείς τόσο μικροί, γεμάτοι από ελπίδες και όνειρα περιμέναμε το επόμενο κύμα να χτυπήσει!

Για εμένα όμως πάντα θα είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος, πάντα θα είσαι το παράδειγμα μου. Πάντα το χαμόγελο σου και η επιμονή σου θα είναι η δύναμη μου να μην τα παρατήσω, όσες φουρτούνες έρθουν, και ας είμαι μόνη μου!

Μου λείπεις λοιπόν.

Προχθές σε είδα στον ύπνο μου. Δεν πρόλαβα να σου πω ότι σ αγαπάω και η δίψα μου για να σε αγκαλιάσω έστω για λίγο είναι μεγάλη…

Εύχομαι ο παράδεισος να είχε πόρτες να ερχόμουν 5 λεπτά να σε έβλεπα…

Κοινοποιήστε
ΠΗΓΗLūna Lūcet
Docuventa Guests
Φιλοξενούμενοι αρθρογράφοι που δεν αποτελούν μόνιμα μέλη της συντακτικής μας ομάδας ή κείμενα άλλων πηγών που συνάδουν με τους σκοπούς της σελίδας μας.