Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας, όπως πάντα εξάλλου! Μέχρι πρότινος δεν γνώριζα την ορολογία Relationship Blogger, καθώς στο μυαλό μου είχα προφανώς την ιδιότητα των Blogger συνδεδεμένη με άλλα θέματα, κυρίως μόδας. (Θα μου πεις αν παρακολουθούσες λίγο Sex and the City, μάλλον θα το γνώριζες αγαπητή μου, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!)

Το έψαξα λίγο παραπάνω και μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο που ένα άτομο, εφόσον κατέχει το αντικείμενο, μπορεί να δώσει, αν όχι λύσεις, σίγουρα όμως σωστές κατευθυντήριες γραμμές για την πορεία μιας σχέσης, άλλοτε με χιουμοριστικό κaι άλλοτε με πιο ρεαλιστικό τρόπο.

Η Τίνα Μιχαηλίδου είναι μια ιδιαίτερα αγαπητή και επιτυχημένη Relationship Blogger, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα και ένα βιβλίο που σχετίζεται με το κομμάτι του χωρισμού.

Η ανοδική της πορεία και η αναγνώριση του ευφυέστατου τρόπου γραφής της την κατατάσσουν πλέον σε μια από τις κορυφαίες στο είδος της. Mε λαχτάρα περιμένουμε κάθε φορά κάποιο κείμενό της που θα μας κάνει να μειδιάσουμε, να σκεφτούμε και να αναθεωρήσουμε!

“KAI MH XEIΡΟΤΕΡΑ !”

11 γυναίκες τελείως άγνωστες μεταξύ τους έχουν κάτι κοινό: Έχουν ξεπεράσει σε χρόνο ρεκόρ τους πρώην τους και όλες τους με κόκκινο κραγιόν έχουν γράψει ένα quote που τις αντιπροσωπεύει στο καθρέπτη του δωματίου τους.
Μόνο μια ιστορία έχει άσχημο τέλος που το ακούμε σε καθημερινή βάση και δε θέλουμε ποτέ να τη ζήσουμε.

Το έχω ήδη προσθέσει στα προσεχώς μου. Εσείς;

 

Η ταλαντούχα Τίνα Μιχαηλίδου απάντησε στο δικό της 10 στα 10 και την ευχαριστούμε πολύ.

_______________________________________

10 ΣΤΑ 10 ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

1.Βρίσκεστε στο ίδιο πλοίο με ιστορική προσωπικότητα παλαιότερης εποχής. Ποιά θα θέλατε να είναι αυτή και τι θα την ρωτούσατε;

Θα ήθελα να συναντήσω τον Albert Einstein & να τον ρωτήσω πως κατάφερε να αγαπήσει τα μαθηματικά, ενώ δεν του αρέσανε. Να μου πει το κόλπο, διότι εγώ με τα μαθηματικά έχουμε χρόνια τσακωθεί.

2.Υπάρχουν μεγάλα έργα, μεγάλοι συγγραφείς ή και τα δύο;

Νομίζω και τα 2. Για να γραφτούν μεγάλα έργα, πρέπει να υπάρχουν μεγάλοι συγγραφείς για να δώσουν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα.

3. Ποιά συμβουλή δεν θα δίνατε ποτέ σε κάποιον που θέλει να δημιουργήσει το δικό της Blog;

Δεν θα έδινα την εξής συμβουλή: Μην δημιουργήσεις blog, επειδή ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος!

4. Η Τίνα Μιχαηλίδου λέει συχνά “Και μη χειρότερα” στη ζωή της;

Φυσικά, κάθε μέρα λέω αυτή την φράση.

5. Έχετε να φάτε πάνω από μήνα όταν μπροστά στα έκπληκτα μάτια σας στρώνεται το πιο πλούσιο τραπέζι του κόσμου. Φυσικά και βουτάτε κατευθείαν μαχαίρι και πιρούνι, όταν ακούγεται από κάπου μια φωνή: “Κοριτσάρα μου, τι πας να κάνεις; Έτσι κι ακουμπήσεις το παραμικρό, χάνεις και Νόμπελ Λογοτεχνίας και διεθνή βράβευση ως Relationship Blogger!” Πώς αντιδράτε;

Η αντίδρασή μου θα είναι να αφήσω το φαγητό & να χαρώ για τις επιτυχίες μου. Βέβαια από την άλλη, επειδή λατρεύω το φαγητό ίσως και να μην με ενδιέφεραν οι διακρίσεις και τα βραβεία.

6. Υποθετικό σενάριο: Ο πλανήτης ερημώνει για μια εβδομάδα από άνδρες! Ηρεμούμε ως γυναίκες ή θα αναζητήσουμε το πλησιέστερο ντιβάνι ψυχολόγου;

Προσωπικά θα διάλεγα το ηρεμούμε ως γυναίκες. Νομίζω ώρες ώρες χρειαζόμαστε και τον προσωπικό μας χώρο και χρόνο.

7. Βρίσκεστε σε γνωστό στέκι όταν σας πλησιάζουν δύο δημοσιογράφοι για δηλώσεις. Δέχεστε με χαρά, μα στην συνέχεια διαπιστώνετε ότι σας έχουν μπερδέψει με άλλη συνάδελφο. Πώς αντιδράτε;

Με χιούμορ και τρολάρισμα. Δεν έχω τέτοια κολλήματα και κόμπλεξ!

8. Η Εύα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τα όσα έγιναν με το μήλο ή μήπως “τα’θελε” κι ο Αδάμ;

Και οι 2 φταίνε! Και η Εύα που δεν άκουσε, αλλά και ο Αδάμ που δεν την σταμάτησε.

9. Θα γράφατε ποτέ παιδικό παραμύθι;

Ναι φυσικά, άλλωστε αγαπώ πολύ τα παιδιά!

10. Ποιά από τις δέκα ερωτήσεις σας δυσκόλεψε περισσότερο και γιατί; (Οι απαντήσεις όλες και καμία απορρίπτονται!)

Η ερώτηση με το φαγητό και τις διακρίσεις, επειδή είμαι λάτρης του φαγητού και πραγματικά δεν ξέρω τι θα διάλεγα!

Κοινοποιήστε
Χριστίνα Καρρά
Καθηγήτρια Γερμανικών, κειμενογράφος και συγγραφέας με τρία βιβλία στο ενεργητικό της: " Η κόρη του Ναζί", "Η φαλαινίτσα που ήθελε να γίνει γλάρος " και το πιο πρόσφατο "Γιατί το λεμονάκι δεν ήθελε να γίνει ποτέ πεπονάκι" από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη. Έχει έναν γιο και θεωρεί ότι η ευτυχία κρύβεται στα μικρά πράγματα που συνήθως προσπερνάμε. Αγαπημένη της ρήση: "Για να ανέβεις στην κορυφή, επιβάλλεται να ξεκινήσεις από την βάση."