Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που όσο κι αν προσπαθούν περνούν σχεδόν απαρατήρητοι, αυτό σίγουρα δεν αφορά την δημοσιογράφο Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Ο χώρος των media και των περιοδικών είναι κάτι που το κατέχει άρτια κι αυτό φαίνεται από την ανταπόκριση αναγνωστών και κοινού.

Η ΝΑΝΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι το περιοδικό DownTown αποτέλεσε κάτι το καινοτόμο και φρέσκο για την εποχή που πρωτοεμφανίστηκε, ενώ και σήμερα ακόμη δεν έχει χάσει κάτι από την αίγλη του. Η Ζαμπέτογλου αποτέλεσε και αποτελεί την ψυχή του περιοδικού, στο οποίο διετέλεσε με μεγάλη επιτυχία διευθύντρια, με την εμπειρία και την ευφυΐα της να αποτελούν τα δυνατά όπλα της φαρέτρας της. Περιοδικά όπως το People και Ok είναι επίσης μέρος του βιογραφικού της.

Η ΝΑΝΣΥ ΚΑΙ Η ΟΘΟΝΗ

Η Ζαμπέτογλου δεν αυτοπροσδιορίζεται ως παρουσιάστρια κι αυτό είναι σαφές στις εκπομπές στις οποίες συμμετέχει. Join Us και Dot είναι τηλεοπτικές εκπομπές που χάρη στον ιδιαίτερο τρόπο που παίρνει κάθε φορά τις συνεντεύξεις της αποκτούν μια άλλη lifestyle ποιότητα.

 Ευχαριστούμε την Νάνσυ Ζαμπέτογλου που απάντησε στο δικό της 10 στα 10.

________________________

10 ΣΤΑ 10 ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΣΥ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ

1. Ποιά κρίνει πιο αυστηρά τον εαυτό της, η Νάνσυ δημοσιογράφος ή η Νάνσυ παρουσιάστρια;

Θα είμαι ειλικρινής. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι με ρωτάτε. Θέλετε να μου κάνετε άλλη ερώτηση; Δημοσιογράφος είμαι πάντως. Η παρουσιάστρια δεν είναι επάγγελμα, είναι προσωρινή ιδιότητα. 🙂

2. Ποιοί λουφάρουν περισσότερο στον χώρο της δημοσιογραφίας, οι άνδρες ή οι γυναίκες;

Δεν έχει καμία σχέση το φύλο. Γενικά δεν έχει καμία σχέση το φύλο σε οτιδήποτε.

3. Έχετε να φάτε κάτι μήνες όταν ως δια μαγείας εμφανίζεται μπροστά σας ένα τεραστίων διαστάσεων τραπέζι με όλα τα καλά! Οι σιελογόνοι σας αδένες έχουν ήδη ενεργοποιηθεί όταν από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ακούγεται μια φωνή “Nancy dear don’t touch anything, it’s me Oprah Winfrey και σε θέλω δίπλα μου στις εκπομπές!”. Τι κάνετε; (Επισήμανση:Φαγητό δεν θα δείτε τόσο σύντομα ξανά!)

Η Όπρα ειδικά πιο πιθανό να μου έλεγε “Φάε κάτι, πουλάκι μου”, παρά να μου κόψει τη μπουκιά.

4. Τα σαρδάμ πώς τα αντιμετωπίζετε;

Θα σας φανεί υπερφίαλο, αλλά δεν κάνω σαρδάμ. Δούλεψα πολλά χρόνια στο ραδιόφωνο και έχω εκπαιδευτεί.

5. Βρίσκεστε σε ένα πλοίο με μια ιστορική προσωπικότητα άλλης εποχής και πιάνετε κουβεντούλα. Τι θα ρωτούσατε και γιατί;

Αν ήταν ο Έλβις, θα τον ρωτούσα “ζεις;”

6. Αν ήσασταν περιοδικό, ποιό θα ήταν το όνομά του και γιατί;

Downtown. Νομίζω δεν ξέρω άλλο περιοδικό εδώ και 20 χρόνια.

7. Βρίσκεστε σε γνωστό χώρο και σας πλησιάζει μια παρέα ζητώντας μια selfie μαζί σας. Γρήγορα συνειδητοποιείτε ότι σας έχουν περάσει για άλλη συνάδελφο. Πώς αντιδράτε;

Χαμογελάω και τους λέω όταν την ανεβάσουν να μην ξεχάσουν να με ταγκάρουν. Με το όνομα της συναδέρφου φυσικά.

8. Εναγωνίως ψάχνουμε για μια τεκμηριωμένη απάντηση στο ερώτημα “Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;” Βοηθήστε μας!

Από θρησκευτικής άποψης όταν ο Θεός έφτιαξε τον Αδάμ και την Εύα ήταν ήδη ενήλικες. Αντίστοιχα φαντάζομαι ότι δεν έφτιαξε το αυγό, αλλά την κότα. Άρα η κότα έκανε το αυγό και όχι το αυγό την κότα.

9. Οι καλεσμένοι στην εκπομπή σας είναι πάντοτε “Εγγλέζοι” στην ώρα τους ή μέχρι να έρθουν φτιάχνεις άνετα κι έναν μουσακά;

Μουσακά όχι, αλλά ένα τοστάκι άνετα.

10. Ποιά ερώτηση σας δυσκόλεψε περισσότερο και γιατί; (Οι ερωτήσεις καμία και όλες απορρίπτονται!)

Η πρώτη. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι εννοούσατε. 🙂

Κοινοποιήστε
Καθηγήτρια Γερμανικών, κειμενογράφος και συγγραφέας με τρία βιβλία στο ενεργητικό της: " Η κόρη του Ναζί", "Η φαλαινίτσα που ήθελε να γίνει γλάρος " και το πιο πρόσφατο "Γιατί το λεμονάκι δεν ήθελε να γίνει ποτέ πεπονάκι" από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη. Έχει έναν γιο και θεωρεί ότι η ευτυχία κρύβεται στα μικρά πράγματα που συνήθως προσπερνάμε. Αγαπημένη της ρήση: "Για να ανέβεις στην κορυφή, επιβάλλεται να ξεκινήσεις από την βάση."