Τα κοσμήματα είναι ίσως διαχρονικά το πιο ξεχωριστό δώρο που μπορείτε να κάνετε σε κάποιον, είτε άντρα είτε γυναίκα – αν και σίγουρα οι γυναίκες τείνουν να τα εκτιμούν λίγο περισσότερο!

Ένα κόσμημα ως δώρο εκφράζει μια σχέση πιο προσωπική, ερωτική ή φιλική. Εκφράζει μια κίνηση προσωπικού ενδιαφέροντος προς τον παραλήπτη, ο οποίος θα το φοράει κρατώντας στενά πάνω του αυτή την έκφραση ιδιαίτερων συναισθημάτων.

Τα τελευταία χρόνια οι τάσεις στρέφονται όλο και περισσότερο προς τις χειροποίητες δημιουργίες και τα κοσμήματα δεν αποτελούν εξαίρεση. Ο κόσμος έχει στρέψει την προσοχή του από τα πανάκριβα, τυποποιημένα κοσμήματα και δείχνει όλο και περισσότερη προτίμηση σε πιο οικονομικές, αλλά και πιο πρωτότυπες επιλογές.

Κοσμήματα από σφυρηλατημένο αλπακά και ορείχαλκο σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, μοναδικά δαχτυλίδια και κολιέ με ημιπολύτιμους λίθους και πολλές ακόμα πανέμορφες δημιουργίες, που μπορούν να γίνουν η καλύτερη επιλογή για δώρο! 
Το Μικρό Μοναστηράκι– Ερμού 99, Κοραή, Βόλος (τηλ. 24213 10042)

Γιατί να επιλέξω χειροποίητα κοσμήματα;

Γιατί μπορείς να διαλέξεις μέσα από μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Και το κυριότερο, αφού δεν υπάρχει μαζική παραγωγή, κάθε κομμάτι είναι μοναδικό. Ο τεχνίτης επιμελείται κάθε κομμάτι ξεχωριστά στο χέρι και έτσι το κόσμημα που θα αποκτήσεις σίγουρα δεν θα το έχει κανείς άλλος!

Γιατί είναι ποιοτικά και οικονομικά. Σε αντίθεση με τα επώνυμα κοσμήματα, στα οποία πολλές φορές πληρώνεις αδρά τις επωνυμίες τους, τα χειροποίητα κοσμήματα κοστολογούνται βάσει της αξίας των υλικών τους και συνεπώς είναι πολύ πιο προσιτά στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Γιατί είναι μια τάση διαχρονική. Όσες φορές κι αν αλλάξουν οι τάσεις, τα χειροποίητα κοσμήματα δεν θα βγουν ποτέ «εκτός μόδας».

Τα χειροποίητα κοσμήματα είναι λοιπόν μια έξυπνη επένδυση, οικονομική και ένα μοναδικό δώρο-κομψοτέχνημα που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Φωτογραφίες από το κατάστημα: ©Αnna-Maria K.Z.

Κοινοποιήστε
Άννα-Μαρία Κέκια
Πτυχιούχος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με έφεση στην έκφραση μέσω του γραπτού λόγου. Στον τομέα της αρθρογραφίας έχω ασχοληθεί τόσο με γενική ειδησεογραφία, πολιτικά και κοινωνικά θέματα, όσο και με φωτορεπορτάζ, στήλες πολιτισμού, κριτικές δίσκων, αφιερώματα και συνεντεύξεις. Λάτρης της ανεξάρτητης και ερευνητικής δημοσιογραφίας με έμφαση στην ιστορία, την ψυχολογία, την εγκληματολογία και την κοινωνιολογία. Παράλληλη και αγαπημένη απασχόληση η τέχνη της φωτογραφίας.