Το τμήμα Οικονομικών Επιστημών και συγκεκριμένα το Εργαστήριο Οικονομικής Πολιτικής και Στρατηγικού Σχεδιασμού (Εργ.Ο.Πολι.ΣΣ), με υπεύθυνο τον Δρ. Θεόδωρο Μεταξά – Αν. Καθηγητή Οικονομικής Ανάπτυξης, διεξάγει ηλεκτρονική έρευνα σε διεθνές επίπεδο, με θέμα την επίδραση της Ελλάδας ως Ασφαλής Τουριστικός Προορισμός στην απόφαση διακοπών από διεθνείς τουρίστες.

Η έρευνα υποστηρίζεται από τον ΕΟΤ και περιλαμβάνει απλά ερωτηματολόγια, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε 5 γλώσσες εκτός της ελληνικής (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Γερμανικά) ενώ απευθύνονται σε πολίτες που πραγματοποιούν ή θα πραγματοποιήσουν διακοπές στην χώρα μας.

Τα ερωτηματολόγια είναι ανώνυμα και τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για στατική ανάλυση και χρήση.

Λειτουργώντας όλοι μας ως τουρίστες – επισκέπτες σας καλούμε να συμμετέχετε στην διεξαγωγή της έρευνας, κοινοποιώντας την σε όσους περισσότερους μπορείτε. Τα αποτελέσματά της θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά τόσο σε επίπεδο ερευνητικό όσο και σε επίπεδο πολιτικών και αγοράς, γι’αυτό κάθε συμμετοχή είναι πολύτιμη.

Για το ερωτηματολόγιο πατήστε εδώ

Κοινοποιήστε
Διαμαντούλα Χατζηαντωνίου
Απόφοιτη ΙΕΚ Οικονομίας & Διοίκησης και πιστοποιημένη Δημοσιογράφος διαδικτύου, με συμμετοχές σε πολλά σεμινάρια ποικίλου ενδιαφέροντος και κατευθύνσεως. Έχει λάβει το πρώτο βραβείο ποίησης στην Θεσσαλία, σε μαθητικό διαγωνισμό. Δραστηριοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, ως ραδιοφωνική παραγωγός, αρθρογράφος καλλιτεχνικών ειδήσεων και ερασιτέχνης ηθοποιός. Θρέφει μεγάλη αγάπη για τις τέχνες, την φύση, την φιλοσοφία και την ψυχολογία ενώ αφιερώνει αρκετό χρόνο σε θέματα κοινωνικής και ιστορικής φύσεως. Αγαπημένη της ερώτηση: Γιατί; Αγαπημένο μότο: Αξίζει να βρίσκεις λόγους να γελάς