Τραγουδιστές, κιθαρίστες, drummer, πληκτράδες, deejays, συγκροτήματα, ηχολήπτες και παντός είδους μουσικοί της Ελλάδας, επιτέλους έχει οργανωθεί ένας διαδικτυακός χώρος αποκλειστικά για εσάς!

Το e-band.gr είναι μια νέα ελληνική μουσική κοινότητα, που απευθύνεται σε κάθε μουσικό δημιουργό, επαγγελματία ή ερασιτέχνη. Δίνει την δυνατότητα δημιουργίας προφίλ δωρεάν στην σελίδα, όπου μπορεί ο καθένας να εκθέσει πληροφορίες για τον εαυτό του και δείγματα της δουλειάς του, καθώς και να έρθει σε επαφή με άλλους μουσικούς μέσω της διαθέσιμης πλατφόρμας επικοινωνίας.

Με την λεπτομερή αναζήτηση που παρέχεται, μπορεί ο κάθε χρήστης να επιλέξει το είδος μουσικής, το μουσικό όργανο ή την περιοχή που τον ενδιαφέρει και να βρει έυκολα τα ανάλογα άτομα που ψάχνει.

Συγκεκριμένα υπάρχουν τρεις κατηγορίες χρηστών:

Μουσικός: Για όλους τους μουσικούς, τραγουδιστές/ριες, DJ, συνθέτες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Συγκρότημα: Για συγκροτήματα και μουσικά σχήματα όλων των ειδών ελληνικής και ξένης μουσικής.

Επιχειρήσεις: Για όλες τις σχετικές επιχειρήσεις, π.χ. Studio, Καταστήματα, Ηχολήπτες, Ωδεία, Bar / Live Stage.

Για τους χρήστες που αναζητούν συνεργάτες υπάρχει η δυνατότητα να το δηλώσουν σε διακριτό πλαίσιο στο προφίλ τους, ώστε όλοι να μπορούν πιο εύκολα και γρήγορα να βρίσκουν αυτό που ψάχνουν.

 

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι επιπλέον διαθέσιμη και η κατηγορία «Events», όπου μέσω calendar όλοι οι μουσικοί θα μπορούν να δηλώνουν τις ημερομηνίες και το μέρος που πρόκειται να εμφανιστούν ζωντανά.

Στόχος του e-band.gr είναι να ενώσει σε μια σελίδα όλους όσους ασχολούνται με τη μουσική, να διευκολύνει την αναζήτηση συνεργατών και να δώσει στην ελληνική μουσική κοινότητα τον αποκλειστικό και οργανωμένο χώρο, που πάντα χρειαζόταν.

Μια καλοστημένη και εύχρηστη σελίδα και μια πολλά-υποσχόμενη προσπάθεια, που αξίζει σίγουρα να στηρίξουμε! \m/

Δείτε περισσότερα στο: e-band.gr

Κοινοποιήστε
Άννα-Μαρία Κέκια
Πτυχιούχος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με έφεση στην έκφραση μέσω του γραπτού λόγου. Στον τομέα της αρθρογραφίας έχω ασχοληθεί τόσο με γενική ειδησεογραφία, πολιτικά και κοινωνικά θέματα, όσο και με φωτορεπορτάζ, στήλες πολιτισμού, κριτικές δίσκων, αφιερώματα και συνεντεύξεις. Λάτρης της ανεξάρτητης και ερευνητικής δημοσιογραφίας με έμφαση στην ιστορία, την ψυχολογία, την εγκληματολογία και την κοινωνιολογία. Παράλληλη και αγαπημένη απασχόληση η τέχνη της φωτογραφίας.