(δελτίο τύπου)

Η Centaurus Racing Team, ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, συμμετείχε και φέτος στην διαδικασία των registration test με σκοπό να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στους παγκόσμιους φοιτητικούς διαγωνισμούς Formula Student, οι οποίοι λαμβάνουν χώρα την περίοδο του καλοκαιριού.

registration test είναι μια διαδικασία, όπου τα μέλη της ομάδας καλούνται να λύσουν υπό περιορισμένο χρόνο προβλήματα πάνω στον τομέα της μηχανολογίας, των ηλεκτρονικών, καθώς και των κανονισμών οι οποίοι διέπουν τον σχεδιασμό του μονοθέσιου. Η ομάδα που καταφέρνει να απαντήσει σωστά στο συντομότερο χρονικό διάστημα γίνεται τελικά αποδεκτή και μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό Formula Student.

Η προετοιμασία για τα registration test ξεκίνησε από νωρίς απαιτώντας την αφοσίωση και την εξοικείωση των μελών με την διαδικασία, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

H ομάδα έγινε αποδεκτή στους διαγωνισμούς της Αγγλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Ουγγαρίας και της Τσεχίας.

Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνεται πως η ομάδα αποφάσισε φέτος να συμμετάσχει στους διαγωνισμούς Formula Student της Ουγγαρίας (FSEAST) και της Ιταλίας (FSATA), τόσο στην κατηγορία Class 1 όσο και στην κατηγορία Class 3.

Το μονοθέσιο που θα εκπροσωπήσει την ομάδα το 2020 στις κατηγορίες Class 1 της Ιταλίας και της Ουγγαρίας είναι ο Amphion R, τα αποκαλυπτήρια του οποίου θα γίνουν σε μερικούς μήνες, ενώ η συμμετοχή στην κατηγορία Class 3 της Ιταλίας θα γίνει με τα σχέδια του μονοθεσίου, το οποίο θα κατασκευάσει η ομάδα μας την χρονιά 2020-2021.

Η Centaurus Racing Team θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς της για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς βρίσκονταν πάντα δίπλα της και την στηρίζουν σε κάθε της προσπάθεια. Η ομάδα ελπίζει με την συμμετοχή της αυτή να πετύχει τους στόχους της και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το γνωστικό επίπεδο των μελών της.

#supportyourlocalteam

Μάθετε περισσότερα για την Centaurus Racing Team ακολουθώντας τους στα social media: FacebookLinkedinInstagramTwitterYoutube.

Κοινοποιήστε
Άννα-Μαρία Κέκια
Πτυχιούχος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με έφεση στην έκφραση μέσω του γραπτού λόγου. Στον τομέα της αρθρογραφίας έχω ασχοληθεί τόσο με γενική ειδησεογραφία, πολιτικά και κοινωνικά θέματα, όσο και με φωτορεπορτάζ, στήλες πολιτισμού, κριτικές δίσκων, αφιερώματα και συνεντεύξεις. Λάτρης της ανεξάρτητης και ερευνητικής δημοσιογραφίας με έμφαση στην ιστορία, την ψυχολογία, την εγκληματολογία και την κοινωνιολογία. Παράλληλη και αγαπημένη απασχόληση η τέχνη της φωτογραφίας.