Κάθε χρόνο φαίνεται πως ο πήχης ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά στην διοργάνωση του Volos Indoor Rowing Sprints και μαζί του ανεβάζει και το ενδιαφέρον των αθλητών για την κλειστή κωπηλασία και τα οφέλη της.

Η περσινή διοργάνωση έληξε με 5 Πανελλήνια Ρεκόρ που καταρρίφθηκαν ακολουθώντας την πορεία που έχει ήδη διαγράψει η διοργάνωση.

Δείτε περισσότερα εδώ: Volos Indoor Rowing Sprints 2018

Η φετινή αναμένεται πως θα μας προσφέρει περισσότερες εκπλήξεις, μια από τις οποίες είναι και η τοποθεσία που θα λάβει χώρα. Σε αντίθεση με το παρελθόν, τα VIRS 2019 θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γήπεδο Πορταριάς.

Πολλές θα είναι οι κατηγορίες των διαγωνιζομένων, πυρετώδεις οι προετοιμασίες και μεγάλο το ενδιαφέρον για συμμετοχή! 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν, οι φόρμες εγγραφής και οι υπεύθυνες δηλώσεις εκδόθηκαν και η περίοδος δηλώσεων συμμετοχής θα μείνουν ανοιχτές έως την Κυριακή 17 Νοεμβρίου. Η προσέλευση των αθλητών προβλέπεται να είναι πολύ μεγάλη γι’αυτό και δεν θα δοθεί παράταση στις δηλώσεις συμμετοχών.

Οι νέες προκλήσεις της φετινής διοργάνωσης μας κάνουν να περιμένουμε ακόμα περισσότερα σπασμένα ρεκόρ και σημαντικές διακρίσεις!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του GoRow 2421025032, στο 6998408974 ή στο 2018virs@gmail.com

Υπεύθυνος διοργάνωσης: Τσόχας Θάνος
Ιδιοκτήτης του GoRow Indoor Rowing Hall, Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης – N.A.S.M Certified personal coach – N.A.S.M Corrective exercise specialist – FMS Level 1/Level 2 Certified Specialist – TRX Level 1/Level 2 Instructor, Παγκόσμιος πρωταθλητής κωπηλασίας.

Κοινοποιήστε
Απόφοιτη ΙΕΚ Οικονομίας & Διοίκησης, με συμμετοχές σε πολλά σεμινάρια ποικίλου ενδιαφέροντος και κατευθύνσεως. Έχει λάβει το πρώτο βραβείο ποίησης στην Θεσσαλία, σε μαθητικό διαγωνισμό. Δραστηριοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, ως ραδιοφωνική παραγωγός, αρθρογράφος καλλιτεχνικών ειδήσεων και ερασιτέχνης ηθοποιός. Θρέφει μεγάλη αγάπη για τις τέχνες, την φύση, την φιλοσοφία και την ψυχολογία ενώ αφιερώνει αρκετό χρόνο σε θέματα κοινωνικής και ιστορικής φύσεως. Αγαπημένη της ερώτηση: Γιατί; Αγαπημένο μότο: Αξίζει να βρίσκεις λόγους να γελάς