Για τρεις ολόκληρες μέρες, από την Παρασκευή 19 Ιουλίου ως και την Κυριακή 21 Ιουλίου, ο Βόλος θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το αγαπημένο Summer Beer Festival!
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν άφθονη, παγωμένη μπύρα από διάφορες ποικιλίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μαζί με ξεχωριστούς ντόπιους και μη μεζέδες.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Πανεπιστημίου από τις 13:00 το μεσημέρι μέχρι το βράδυ και η είσοδος σ’ αυτό θα είναι δωρεάν, όπως και οι δοκιμές μπύρας.
Κάθε βράδυ θα «ντυθεί» μουσικά με συναυλίες: o Δημήτρης Σταρόβας και το συγκρότημα 15 50 στις 19/7, ο Λάμπης Λιβιεράτος στις 20/7 και ο Χρήστος Μενιδιάτης στις 21/7. Η τιμή εισόδου για τις συναυλίες είναι 8ευρώ για τις 19 & 20 Ιουλίου και 10 ευρώ για την Κυριακή 21 Ιουλίου.
Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τον θεσμό πλέον του Athens Beer Festival σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου.
Κοινοποιήστε
Πτυχιούχος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με έφεση στην έκφραση μέσω του γραπτού λόγου. Στον τομέα της αρθρογραφίας έχω ασχοληθεί τόσο με γενική ειδησεογραφία, πολιτικά και κοινωνικά θέματα, όσο και με φωτορεπορτάζ, στήλες πολιτισμού, κριτικές δίσκων, αφιερώματα και συνεντεύξεις. Λάτρης της ανεξάρτητης και ερευνητικής δημοσιογραφίας με έμφαση στην ιστορία, την ψυχολογία, την εγκληματολογία και την κοινωνιολογία. Παράλληλη και αγαπημένη απασχόληση η τέχνη της φωτογραφίας.