Το Rise Higher επιστρέφει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019.

To Rise Higher είναι μια εθελοντική πρωτοβουλία φοιτητών και αποφοίτων του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που έχουν θέσει ως στόχο τους να δημιουργήσουν ένα δυναμικό δημιουργικό οικοσύστημα στην περιοχή μας, να ενημερώσουν για πρωτοβουλίες που συμβαίνουν γύρω μας, αλλά και να υποστηρίξουν νέες δράσεις!

Στην προηγούμενη συνάντηση-παρουσίαση που διοργανώθηκε, γνωρίσαμε μια μαμά youtuber, έναν πρωταθλητή στα bmx ποδήλατα και μάθαμε πως να ξεκινήσουμε την δίκη μας δημοσιογραφική σελίδα.

Κλείνουμε την φετινή χρονιά στην αίθουσα Ι2 στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών [κτήριο Ματσάγγου], με την παρουσίαση από διαφορετικές ιστορίες και πρωτοβουλίες που συμβαίνουν γύρω μας.

Συμμετέχοντες ομιλητές:

  • Γεώργιος Λουκάκης: απόφοιτος του Τμήματος Γεωλογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και διδάκτωρ του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει επίσης σπουδάσει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Π.Θ.

Τίτλος παρουσίασης: “Press Start: Από τα βιντεοπαιχνίδια στην εικονική πραγματικότητα”

  • Ορέστης Μαμμής: απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Μπέλφαστ με Bachelor στο Visual Communication και 20 χρόνια εργασίας στα πολυμέσα.

Τίτλος παρουσίασης: “Οπτική επικοινωνία και ανάπτυξη”

  • Κώστας Αλεξίου: μέλος της ομάδας του Rise Higher. Ο Κώστας θα μας παρουσιάσει πως θα μπορούσαμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας παγκόσμια ως εργαζόμενοι Freelancers μέσω της πλατφόρμας fiverr.com.

______________________

Έχεις μια ιδέα και δεν ξέρεις τι να κάνεις με αυτήν;

Θέλεις βοήθεια να ενισχύσεις την παρουσία σου στον χώρο εργασίας;

Έχεις αποτύχει στο παρελθόν και σκέφτεσαι ότι μπορείς να προσπαθήσεις ξανά;

Θέλεις να κάνεις μια εκδήλωση και δεν είσαι σίγουρος αν μπορείς μόνος σου;

Σε αυτά και σε πολλά άλλα ερωτήματα, προσπαθεί να δώσει απάντηση το Rise Higher.

Αν έχεις κάποια ιδέα ή πρωτοβουλία και θέλεις να την παρουσιάσεις στις συναντήσεις μας, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στην σελίδα μας στο facebook VolosStartup.

Έτσι απλά!

Την ομάδα του Rise Higher αποτελούν ο Απόστολος Λεούσης, Χρήστος Γαλάνης και ο Κώστας Αλεξίου.

___________________

I2 Αίθουσα 28ης Οκτωβρίου 78,

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών [κτήριο Ματσάγγου]

Τετάρτη 18/12 19:00 – 21:00

Η συμμετοχή στις συναντήσεις μας είναι δωρεάν.

 

Κοινοποιήστε
Πτυχιούχος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με έφεση στην έκφραση μέσω του γραπτού λόγου. Στον τομέα της αρθρογραφίας έχω ασχοληθεί τόσο με γενική ειδησεογραφία, πολιτικά και κοινωνικά θέματα, όσο και με φωτορεπορτάζ, στήλες πολιτισμού, κριτικές δίσκων, αφιερώματα και συνεντεύξεις. Λάτρης της ανεξάρτητης και ερευνητικής δημοσιογραφίας με έμφαση στην ιστορία, την ψυχολογία, την εγκληματολογία και την κοινωνιολογία. Παράλληλη και αγαπημένη απασχόληση η τέχνη της φωτογραφίας.