Οι προετοιμασίες για το 1ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης – Θεσσαλία 2019, είναι σε τελικό στάδιο και όλοι έχουν δώσει ήδη ραντεβού την 29η Ιουνίου στη Λάρισα.

Το Φεστιβάλ θα υποδεχτεί, κυρίως νέους, οι οποίοι θα μπορέσουν να αποκτήσουν μια συνολική εικόνα των προσφερόμενων ευκαιριών και δυνατοτήτων στην εκπαίδευση καθώς και τη βελτίωση ατομικών προσόντων και δεξιοτήτων.

Κατά τη διάρκειά του θα παρέχεται ουσιαστικά η δυνατότητα σε μελλοντικούς φοιτητές να αποκτήσουν άμεση και προσωπική άποψη για όλους τους φορείς εκπαίδευσης καθώς επίσης θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν, συγκεντρωμένους σε ένα χώρο, εκπροσώπους των φορέων και να συζητήσουν μαζί τους για τις σπουδές τους.

Πάνω από 1500 επισκέπτες αναμένεται να παρευρεθούν στο φεστιβάλ και να πάρουν μέρος στις παρουσιάσεις, τις διαλέξεις και τα workshops που έχουν προγραμματιστεί και αφορούν στην επιλογή θεματικής ενότητας σπουδών, τις προϋποθέσεις και συνθήκες που ισχύουν για κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα, καθώς και ζητήματα επαγγελματικής αποκατάστασης μετά τις σπουδές.

Όλα αυτά με δωρεάν είσοδο και δωρεάν συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις, όπως και στις παρουσιάσεις προγραμμάτων κατάρτισης, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, των 100 και πλέον Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ελλάδας και της Ευρώπης, που θα δώσουν το παρόν.

Στους συμμετέχοντες θα κληρωθούν μεγάλα δώρα σχετικά με τις σπουδές τους, όπως υποτροφίες και ηλεκτρονικές συσκευές.

Για τη συμμετοχή στην κλήρωση είναι απαραίτητη η προεγγραφή ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο: 
http://www.leonardo-pco.gr/enroll/

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Χορηγός είναι η WIND και Φορέας διοργάνωσης είναι η Leonardo PCO.

Περισσότερες πληροφορίες για το πλήρες πρόγραμμα καθώς και το σύνολο των Εκθετών μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης εδώ.

Κοινοποιήστε
ΠΗΓΗΦεστιβάλ Εκπαίδευσης Θεσσαλίας
Απόφοιτη ΙΕΚ Οικονομίας & Διοίκησης, με συμμετοχές σε πολλά σεμινάρια ποικίλου ενδιαφέροντος και κατευθύνσεως. Έχει λάβει το πρώτο βραβείο ποίησης στην Θεσσαλία, σε μαθητικό διαγωνισμό. Δραστηριοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, ως ραδιοφωνική παραγωγός, αρθρογράφος καλλιτεχνικών ειδήσεων και ερασιτέχνης ηθοποιός. Θρέφει μεγάλη αγάπη για τις τέχνες, την φύση, την φιλοσοφία και την ψυχολογία ενώ αφιερώνει αρκετό χρόνο σε θέματα κοινωνικής και ιστορικής φύσεως. Αγαπημένη της ερώτηση: Γιατί; Αγαπημένο μότο: Αξίζει να βρίσκεις λόγους να γελάς