Το Πολιτιστικό σωματείο “Πολίτες για το Μουσείο της Πόλης του Βόλου” και η Διεύθυνση Αρχείων, Μουσείων & Βιβλιοθηκών του Δήμου Βόλου καλωσορίζουν την νέα χρονιά με μια εκδήλωση στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου με τίτλο “Μαντήλι μ’ χρυσομάντηλο και χρυσοπλουμισμένο…” την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις 6:30 μ.μ.

Τρία παραμύθια που με κοινό σημείο αναφοράς ένα “μαντήλι χρυσομάντηλο” μας οδηγούν στα μονοπάτια της δύναμης που μπορούμε να βρούμε εντός μας, όμως δεν έχουμε καμία πιθανότητα να τη βρούμε τυχαία. Ακολουθώντας τους ήρωες φτάνουμε σε μυστικά ξέφωτα δραπετεύοντας από λάμιες και θεριά και με την ταπεινή αγιότητα που κρύβεται μέσα στα λόγια, τις σιωπές και τα τραγούδια κρατάμε την ψυχή μας όρθια και βρίσκουμε τελικά αυτό που όλοι αναζητούμε από πάντα…την Αγάπη.

Η Μάρω Αισώπου, μέλος του σωματείου “Πολίτες για το Μουσείο της Πόλης του Βόλου” θα αφηγηθεί τρία Παραμύθια για Ενήλικες από την προφορική μας παράδοση εμπλουτισμένα και με τραγούδια. Στο κανονάκι θα την συνοδέψει ο Ζήσης Γεωργαλιός.

*Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Προηγούμενο άρθροΤροφές και βότανα που βοηθούν στην αποτοξίνωση
Επόμενο άρθροΓια όλα τα “γιατί” του κόσμου
Πτυχιούχος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με έφεση στην έκφραση μέσω του γραπτού λόγου. Έχει αρθρογραφήσει για ειδησεογραφικά, αλλά και πιο ψυχαγωγικά μέσα και για ποικιλία θεμάτων, από μουσική μέχρι πολιτική και πολιτισμό. Κατά καιρούς ασχολήθηκε με κριτικές δίσκων, συνεντεύξεις και αφιερώματα, ρεπορτάζ, αλλά και με το ραδιόφωνο. Λάτρης της ιστορίας, της ψυχολογίας, της hard rock μουσικής και μητέρα δύο παιδιών. Αγαπημένη απασχόληση η τέχνη της φωτογραφίας.