Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα η 6η Γιορτή Τσίπουρου στο πανέμορφο Μούρεσι του Πηλίου.

Η εκδήλωση είναι μια διοργάνωση του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουρεσιωτών Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με το Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου.

Για άλλη μια χρονιά η καθιερωμένη γιορτή αναμένεται να ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία, καθώς η εκδήλωση προσελκύει πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι φεύγοντας παίρνουν μαζί τους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι υπέροχες γεύσεις και τα αρώματα του Πηλίου σε συνδυασμό με ένα εξαιρετικό απόσταγμα τσίπουρου, την φύση και την φιλοξενία των κατοίκων είναι αρκετά για να περάσει ο κάθε επισκέπτης μια υπέροχη ημέρα στο Μούρεσι.

Λίγο το τσίπουρο, λίγο η καλή παρέα, λίγο οι μυρωδιές της φύσης τριγύρω, λίγο η ζωντάνια και η ωραία διάθεση όλων των παρευρισκομένων, η εμπειρία από την γιορτή είναι σίγουρα μοναδική. Πρόκειται για μια πραγματικά όμορφη παραδοσιακή γιορτή σε ένα γραφικότατο χωριό του Πηλίου μας και με μια αξιοσημείωτα καλή διοργάνωση.

Άφθονο τσίπουρο και μεζέδες για όλους και πρώτης ποιότητας τοπικά προϊόντα κατευθείαν από τα χέρια των επαγγελματιών της περιοχής, ενώ δεν θα λείψουν και οι χοροί, με συνοδεία ζωντανής ορχήστρας λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής.

Είναι σημαντικό και πάντα αισιόδοξο να βλέπουμε όμορφες διοργανώσεις στον τόπο μας, να αναδεικνύουμε τα τοπικά μας προϊόντα, τις παραδόσεις μας, να θυμόμαστε και να μοιραζόμαστε όλοι μαζί την πολιτιστική μας «προίκα».

Κοινοποιήστε
Πτυχιούχος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με έφεση στην έκφραση μέσω του γραπτού λόγου. Στον τομέα της αρθρογραφίας έχω ασχοληθεί τόσο με γενική ειδησεογραφία, πολιτικά και κοινωνικά θέματα, όσο και με φωτορεπορτάζ, στήλες πολιτισμού, κριτικές δίσκων, αφιερώματα και συνεντεύξεις. Λάτρης της ανεξάρτητης και ερευνητικής δημοσιογραφίας με έμφαση στην ιστορία, την ψυχολογία, την εγκληματολογία και την κοινωνιολογία. Παράλληλη και αγαπημένη απασχόληση η τέχνη της φωτογραφίας.