Το Startup Weekend είναι ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος πραγματοποιείται από νέους και φιλόδοξους ανθρώπους, ανάμεσά στους οποίους υπάρχουν και επιχειρηματίες.

Κατά την διάρκεια των τελευταίων 6 ετών έχουν συμμετάσχει στο Startup Weekend πάνω από 500 άτομα από όλη την Ελλάδα. 

Όλα τα μέλη αυτής της παγκόσμιας διοργάνωσης έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν, να διδάξουν και να εμψυχώσουν τα άτομα που θέλουν να επενδύσουν σε μια νέα ιδέα και ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα.

Στο Startup Weekend καλούνται αυτά τα άτομα να μοιραστούν τις ιδέες τους, να δημιουργήσουν ομάδες, να αναπτύξουν τις προοπτικές και να καταλήξουν στην δημιουργία μιας start-up επιχείρησης.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ομάδες με τις οποίες συνεργάζονται για τον σχεδιασμό πρωτότυπων επιχειρηματικών projects, τα οποία παρουσιάζουν στο κοινό και στους κριτές – επιχειρηματίες/επενδυτές.

Οι καλύτερες ομάδες κερδίζουν διάφορα βραβεία
και υποστήριξη για να συνεχίσουν με την ιδέα τους!

Η Βολιώτικη κοινότητα δηλώνει υπερήφανη που αποτελεί μέρος αυτής της πρωτοποριακής διοργάνωσης, καθώς πρόκειται για ένα παγκόσμιο κίνημα που μετράει πάνω από 3000 εκδηλώσεις σε 110 και πλέον χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στόχος της είναι να εδραιωθεί στον Βόλο και την περιοχή της Θεσσαλίας αυτή η παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα.

Το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση ανέρχεται στα 10€ με 20€.
Eισιτήρια: https://startup-weekend_volos.eventbrite.com
(Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση, τα γεύματα του 3ημέρου, πρωινό καφέ, γραφική ύλη, αναψυκτικά, ποτά, πολλές εκπλήξεις και δώρα!)

Θέλετε ακόμα περισσότερες πληροφορίες;
Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://startupweekend.org/ 
ή την σελίδα της τοπικής κοινότητας στο Facebook: https://www.facebook.com/StartupWeekendVolos/

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail: volos@startupweekend.org

Κοινοποιήστε
Απόφοιτη ΙΕΚ Οικονομίας & Διοίκησης, με συμμετοχές σε πολλά σεμινάρια ποικίλου ενδιαφέροντος και κατευθύνσεως. Έχει λάβει το πρώτο βραβείο ποίησης στην Θεσσαλία, σε μαθητικό διαγωνισμό. Δραστηριοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, ως ραδιοφωνική παραγωγός, αρθρογράφος καλλιτεχνικών ειδήσεων και ερασιτέχνης ηθοποιός. Θρέφει μεγάλη αγάπη για τις τέχνες, την φύση, την φιλοσοφία και την ψυχολογία ενώ αφιερώνει αρκετό χρόνο σε θέματα κοινωνικής και ιστορικής φύσεως. Αγαπημένη της ερώτηση: Γιατί; Αγαπημένο μότο: Αξίζει να βρίσκεις λόγους να γελάς