Ο Σύλλογος ΕΣΕΘ “ΧΕΙΡΩΝ” ιδρύθηκε το 2004 και έγινε μέλος της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Σ.Ο.Ε) 3 χρόνια μετά.

Ανάμεσα στους βασικούς σκοπούς της ύπαρξης του συλλόγου είναι η εξερεύνηση, μελέτη, ανάδειξη και προστασία των σπηλαίων με βασική επιδίωξή του τη διάδοση της σπηλαιολογίας και στις νεότερες γενιές, την προστασία των σπηλαίων ως μνημεία της φύσης και την διατήρηση τους μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Η κύρια μέριμνα του ωστόσο είναι η καταγραφή των σπηλαίων (φωτογράφηση και χαρτογράφηση).

Για να επιτευχθεί αυτό με ασφάλεια και για να μπορούν τα μέλη της να κάνουν ορθή χρήση των τεχνικών μονού σχοινιού, ο σύλλογος διοργανώνει κάθε χρόνο Ανοιχτό Σεμινάριο Εκπαίδευσης Α’ Βαθμού (Εισαγωγή στην Σπηλαιολογία).

Αυτή τη φορά έχει κάτι άλλο να σας προτείνει και σας προσκαλεί σε μια εκδρομή διαφορετική από άλλες!

Η πρόταση είναι ανοιχτή προς όλους εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν το θαυμαστό υπόγειο κόσμο!

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε μια μοναδική εκδρομή όπου θα μπορέσετε να έρθετε για πρώτη φορά σε επαφή με ένα μη τουριστικό σπήλαιο του Πηλίου και να γίνετε σπηλαιοεξερευνητές για μια μέρα!

Είστε έτοιμοι;
κλειστε αμεσα θεση!

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα 6984404745 & 695 568 0877
ή στο e-mail chironcaves@gmail.com
(Συμμετοχή:10€ , στην τιμή περιλαμβάνεται η παροχή εξοπλισμού)

Κοινοποιήστε
Απόφοιτη ΙΕΚ Οικονομίας & Διοίκησης, με συμμετοχές σε πολλά σεμινάρια ποικίλου ενδιαφέροντος και κατευθύνσεως. Έχει λάβει το πρώτο βραβείο ποίησης στην Θεσσαλία, σε μαθητικό διαγωνισμό. Δραστηριοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, ως ραδιοφωνική παραγωγός, αρθρογράφος καλλιτεχνικών ειδήσεων και ερασιτέχνης ηθοποιός. Θρέφει μεγάλη αγάπη για τις τέχνες, την φύση, την φιλοσοφία και την ψυχολογία ενώ αφιερώνει αρκετό χρόνο σε θέματα κοινωνικής και ιστορικής φύσεως. Αγαπημένη της ερώτηση: Γιατί; Αγαπημένο μότο: Αξίζει να βρίσκεις λόγους να γελάς