Στα πλαίσια ευαισθητοποίησης για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα, γίνεται μια όμορφη και χαλαρή σκυλοβόλτα, στην οποία συναντιούνται και γνωρίζονται οι φιλόζωοι της πόλης.
Αυτή η βόλτα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και τα ζώα, τόσο που μερικές φορές τα αδέσποτα που φροντίζει η ΦιΟΒ βρίσκουν μια οικογένεια να τα αγκαλιάσει!

Το φετινό ραντεβού δόθηκε για την Κυριακή 21/10 στις 12 το μεσημέρι, με σημείο συνάντησης το μνημείο της Αργούς και συμμετοχή 3€. Σύμφωνα με την ΦιΟΒ, το Dog Walk 2018 είναι αφιερωμένο στην Λίλα, η οποία ξεπέρασε την τεράστια περιπέτεια της υγείας της και έδωσε περισσότερη δύναμη στους εθελοντές της να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους!

Η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου ιδρύθηκε με σκοπό την προστασία των αδέσποτων κυρίως ζώων σε έκτακτη ανάγκη. Είναι σωματείο μη κερδοσκοπικό, κοινωφελές, δεν επιδοτείται από το ελληνικό κράτος ή την Ε.Ε. και στηρίζεται στις συνδρομές των μελών της, σε δωρεές, χορηγίες και εκδηλώσεις για ευόδωση των σκοπών της.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα τους στο Facebook: https://www.facebook.com/fiovolou/

Κοινοποιήστε
Απόφοιτη ΙΕΚ Οικονομίας & Διοίκησης, με συμμετοχές σε πολλά σεμινάρια ποικίλου ενδιαφέροντος και κατευθύνσεως. Έχει λάβει το πρώτο βραβείο ποίησης στην Θεσσαλία, σε μαθητικό διαγωνισμό. Δραστηριοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, ως ραδιοφωνική παραγωγός, αρθρογράφος καλλιτεχνικών ειδήσεων και ερασιτέχνης ηθοποιός. Θρέφει μεγάλη αγάπη για τις τέχνες, την φύση, την φιλοσοφία και την ψυχολογία ενώ αφιερώνει αρκετό χρόνο σε θέματα κοινωνικής και ιστορικής φύσεως. Αγαπημένη της ερώτηση: Γιατί; Αγαπημένο μότο: Αξίζει να βρίσκεις λόγους να γελάς