Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες της φετινής χρονιάς, διανύουμε ήδη τις ημέρες των εορτών, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά είναι προ των πυλών και όλοι χρειαζόμαστε μια δόση από το κλίμα αγάπης και αλληλεγγύης, που χαρακτηρίζει αυτές τις μέρες.

Η ομάδα του Docuventa.gr σε συνεργασία με δύο αγαπημένες συγγραφείς χαρίζει σε δύο τυχερούς αναγνώστες μας από ένα βιβλίο μέσω διαγωνισμών, που διεξάγονται στα προφίλ της ιστοσελίδας μας σε Facebook και Instagram.

___________________________________

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣΠαιδικό Βιβλίο

Ένας από τους αναγνώστες μας έχει την ευκαιρία να αποκτήσει το διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό παραμύθι της συγγραφέως Χριστίνας Καρρά, «Γιατί το λεμονάκι δεν ήθελε να γίνει ποτέ πεπονάκι».

Ένα βιβλίο φτιαγμένο να αγαπηθεί από κάθε παιδί, με όμορφη εικονογράφηση και το μήνυμα «Αγαπώ και αποδέχομαι τον εαυτό μου», από τις εκδόσεις Σιδέρη.

Ευχαριστούμε πολύ την Χριστίνα Καρρά για το όμορφο δώρο!

Βιβλιομανία - Βιβλιολατρεία: Συζητώντας με τη Χριστίνα ΚαρράΗ Χριστίνα Καρρά μεγάλωσε στο Μόναχο Γερμανίας και μένει σήμερα στη Ναύπακτο, από την οποία και κατάγεται. Εργάζεται ως καθηγήτρια Γερμανικών, ενώ στο ενεργητικό της έχει ήδη το παραμύθι “Η φαλαινίτσα που ήθελε να γίνει γλάρος” και το μυθιστόρημα “Η κόρη του Ναζί”. Γράφει με σκοπό να μεταφέρει τον παφλασμό των λέξεων σε κάθε αναγνώστη και αναγνώστρια ξεχωριστά.

 

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για το παιδικό παραμύθι:

στο Facebook: https://www.facebook.com/docuventa/posts/817643798783495

στο Instagram: https://www.instagram.com/p/CJDycxUFeeq/

_____________________________________

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣΑστυνομικό Μυθιστόρημα

Ένα δώρο και για ενήλικες, το πρώτο βιβλίο της Σοφίας Δημοσθένους «Μυστήριο με άρωμα βανίλιας» για άλλον έναν από τους αναγνώστες μας!

Μια ενδιαφέρουσα και ευανάγνωστη αστυνομική ιστορία, με αρκετή δράση, ένα μυστηριώδες έγκλημα και διδακτικό μήνυμα, από τις εκδόσεις ΠΗΓΗ.

Ευχαριστούμε την Σοφία Δημοσθένους για το όμορφο δώρο!

Μυστήριο με άρωμα βανίλιας, Σοφία Δημοσθένους, Εκδόσεις Πηγή - www.pigi.grΗ Σοφία Δημοσθένους γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 1989 στο Βόλο, όπου και μεγάλωσε. Κατοικεί εκεί με την οικογένειά της, τον σύζυγό της και την κόρη της. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος φαρμακείου. Στα ενδιαφέροντά της ανήκουν οι ταινίες μυστηρίου, η μουσική και η ζωγραφική.

 

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για το αστυνομικό μυθιστόρημα:

στο Facebook: https://www.facebook.com/docuventa/posts/817685352112673

στο Instagram: https://www.instagram.com/p/CJDzbiKlnz7/

Κοινοποιήστε
Πτυχιούχος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με έφεση στην έκφραση μέσω του γραπτού λόγου. Έχει αρθρογραφήσει για ειδησεογραφικά, αλλά και πιο ψυχαγωγικά μέσα και για ποικιλία θεμάτων, από μουσική μέχρι πολιτική και πολιτισμό. Κατά καιρούς ασχολήθηκε με κριτικές δίσκων, συνεντεύξεις και αφιερώματα, ρεπορτάζ, αλλά και με το ραδιόφωνο. Λάτρης της ιστορίας, της ψυχολογίας, της εγκληματολογίας, της hard rock μουσικής και μητέρα δύο παιδιών. Παράλληλη και αγαπημένη απασχόληση η τέχνη της φωτογραφίας.