Το Argo Film Festival, δημιουργήθηκε από μία ομάδα νέων που αγαπούν την πόλη του Βόλου και την κινηματογραφική τέχνη. Ξεκίνησε το 2010 με μια μεγαλειώδη τελετή που όμοιά της δεν είχε υπάρξει ξανά στην πόλη του Βόλου, η οποία για λίγες μέρες μετατράπηκε σε Vollywood!

Φέτος ετοιμάζεται πυρετωδώς η 8η διοργάνωση που αναμένεται να έχει την ίδια λάμψη των προηγούμενων ετών.

Ο σκοπός του Φεστιβάλ είναι να παρουσιάσει στο ευρύ κοινό αξιόλογους καλλιτέχνες και δημιουργούς ταινιών μικρού μήκους, οι οποίοι μεταδίδουν τα δυνατά τους μηνύματα σε μόλις λίγα λεπτά, μέσα από όμορφα δεμένες εικόνες.

Παράλληλα με τους νέους σκηνοθέτες, ηθοποιούς και σεναριογράφους που παρουσιάζονται κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ, καλούνται έμπειροι και καταξιωμένοι άνθρωποι της 7ης τέχνης, να δώσουν το παρόν και να παραλάβουν το «Βραβείο προσφοράς στην Τέχνη», ως ένδειξη τιμής στο έργο τους που αποτελεί παράδειγμα για τους νέους κινηματογραφιστές.

Στο ίδιο πρόσωπο αφιερώνεται και το Αστέρι του Vollywood, το οποίο αναγράφει το όνομα του προσώπου που τιμάται καθώς και τη χρονολογία της απονομής του.

Το Αστέρι αυτό είναι φτιαγμένο από δύο διαφορετικά χρώματα μαρμάρων, όπου το ένα εμφυτεύεται μέσα στο άλλο και μας παρουσιάζει ένα όμορφο, λιτό και ελληνικό αποτέλεσμα.

Όλες οι υποψηφιότητες του 2018 ήδη κατατέθηκαν, αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν οι 11 καλύτερες από την κριτική επιτροπή της εταιρείας 1821 MEDIA στο Los Angeles. Οι φετινές συμμετοχές έρχονται από όλα τα κινηματογραφικά είδη και υπάρχει ποικιλία στην τελική ενδεκάδα!

Τώρα, μερικές μέρες πριν την τελετή απονομής, ο τελευταίος λόγος ανήκει στο κοινό! 

Μπορείτε να αναδείξετε τη νικητήρια τριάδα, ψηφίζοντας την αγαπημένη σας ταινία στο www.argofilmfestival.com έως και τις 20/12 και ώρα 23:59.

Κοινοποιήστε
Πτυχιούχος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με έφεση στην έκφραση μέσω του γραπτού λόγου. Έχει αρθρογραφήσει για ειδησεογραφικά, αλλά και πιο ψυχαγωγικά μέσα και για ποικιλία θεμάτων, από μουσική μέχρι πολιτική και πολιτισμό. Κατά καιρούς ασχολήθηκε με κριτικές δίσκων, συνεντεύξεις και αφιερώματα, ρεπορτάζ, αλλά και με το ραδιόφωνο. Λάτρης της ιστορίας, της ψυχολογίας, της εγκληματολογίας, της hard rock μουσικής και μητέρα δύο παιδιών. Παράλληλη και αγαπημένη απασχόληση η τέχνη της φωτογραφίας.