Ο Σύλλογος των Απανταχού Μακρυραχιωτών «Γεώργιος Κανισκέρης» επαναλαμβάνει το επιτυχημένο εγχείρημα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, και καλεί όλο τον κόσμο να δώσει το παρών, να έρθει σε επαφή με τις κρυφές χάρες του Ανατολικού Πηλίου και να μάθει τα μυστικά που κρύβονται στις πλαγιές του.

Η γιορτή, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, ξεκινά στις 19:00 και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην Μακρυράχη. Το πρόγραμμα του μοναδικού αυτού διημέρου περιλαμβάνει εξορμήσεις, ομιλίες, μαγειρέματα καθώς και μαθήματα αναγνώρισης μανιταριών και βοτάνων!

Το Πήλιο αυτή την εποχή βρίθει από πλήθος άγριων εδώδιμων φυτών και μανιταριών! Μερικά από αυτά μάλιστα θεωρούνται εκλεκτοί μεζέδες και εξαιρετικές πρώτες ύλες για μαγευτικές συνταγές! Η γιορτή αποτελεί αφορμή για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά σε όλα αυτά!

Εσύ το σκέφτεσαι ακόμα;

Δες περισσότερα εδώ: Το κυνήγι του μανιταριού

Κοινοποιήστε
Απόφοιτη ΙΕΚ Οικονομίας & Διοίκησης, με συμμετοχές σε πολλά σεμινάρια ποικίλου ενδιαφέροντος και κατευθύνσεως. Έχει λάβει το πρώτο βραβείο ποίησης στην Θεσσαλία, σε μαθητικό διαγωνισμό. Δραστηριοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, ως ραδιοφωνική παραγωγός, αρθρογράφος καλλιτεχνικών ειδήσεων και ερασιτέχνης ηθοποιός. Θρέφει μεγάλη αγάπη για τις τέχνες, την φύση, την φιλοσοφία και την ψυχολογία ενώ αφιερώνει αρκετό χρόνο σε θέματα κοινωνικής και ιστορικής φύσεως. Αγαπημένη της ερώτηση: Γιατί; Αγαπημένο μότο: Αξίζει να βρίσκεις λόγους να γελάς